Muszály a windows 10et használnom?
Figyelt kérdés
Felrakam a win 10et de nagyon szar, ha én most vissza raknám a 8.1et akkor arra is kapnék még frissitéseket meg támogatást még évekig? Vagy köteleznének majd hogy áljak át a 10re?2015. aug. 24. 20:39
1/8 anonim válasza:
Miért köteleznének? Azt használsz amit akarsz.
2/8 anonim válasza:
2023. október 1-ig támogatott a 8.1, addigra tán csak kikalapálják a 10-et.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
A Windows 10 nem szar, viszont új operációs rendszerek új gépeken muzsikálnak jól. Na meg tiszta telepítéssel.
5/8 A kérdező kommentje:
érte köszönöm a válaszokat, eredeti win 8.1-em van arról lett frissitve 10-re, csak azért nem tetszik mer a torrentre nagyon rászáltak benne,mielött még ellennék átkozva, szerintem nincs olyan ember aki ne töltött volna már ilyen oldalakról pld filmeket,sorozatokat(én játékokat mind megveszem)
2015. aug. 24. 21:26
6/8 anonim válasza:
Már a Windows 8.1-be is bekerült a kémkedés az újabb frissítésekkel, szóval csak ezért nem érdemes visszaváltanod.
7/8 MolotovPunk válasza:
Nem muszáj.
Én is maradok a Windows 7-nél.
Nekem XP után ez vált be eddig a legjobban.
2020 ig támogatják Win 7-et is.
8.1-et pedig még tovább...
8/8 anonim válasza:
10 már most jobb mint a 8.1.
Ami van apróbb hibája néha egyeseknél(bár nekem eddig tökéletes)az is majd helyreáll.Nem sokára jön egy nagyobb frissítés még jobb lesz biztosan.Lényeg én nekem már most bejött és ezzel vagyunk így jó páran.
A lényeg a tiszta telepítés és megtanulni kezelni a rendszert.
Előbb utóbb kénytelen lesznek azok akik még különcködni fognak.Ez van.Még van éve a 7-nek és számomra hulladék 8.1nek,hogy támogassák a programok is,na meg a frissítések amikkel ugye ugyan úgy "kémkedhet" a Microsoft,ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!