Szabi :D kérdése:
Milyen gamer egeret vegyek 20. 000 FT alatt? Nem muszály hogy sok gomb legyen, ha kicsit is de legalább valamennyire világítson. CS:GO-ra használnám!
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 18:10
1/9 anonim válasza:
ss kana v2,razer abysus /deathadder,zowife fk
2/9 anonim válasza:
Szerintem egy A4Tech x7 es egerrel jol jarnal, nem draga, de pontos en ilyen egerrel jutottam el eleg szep rangig (supreme)
3/9 anonim válasza:
Logitech g100s , razer deathadder
4/9 anonim válasza:
1. Használtpiac, és / vagy eBay?
2. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
3. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
5/9 anonim válasza:
nekem is van egy a4tech x7 718bk egerem ami pozitív hogy jók a kapcsolói viszont cs go-ban jobban felránt az aim mint más egerekkel és így a pötyögtetős játék elégé nehézkes a szenzor elégséges nagyjából de semmi extra . most vettem egy cougar 250m egeret ami azért jóval pontosabb pedig ebben sincs valami eget rengető szenzor egy adns avago 3050 ami belépő szint kb azt itt ki is fújt , hátránya számomra hogy puhának érzem a kapcsolókat , jobban szerettem ha kattog rendesen. 20 ezerig azért vannak jó fajta egerek mindenképpen érdemes már olyant venni ami mindenben ott van a szeren és könnyű legyen mert itt gyorsan kell mozogni adns avago 3090 szenzor már tökéletes 10 felett sok egérben meg található.
6/9 anonim válasza:
Speedlink LEdos én ezzel jutottam el Global Elite-ig már 2.5 éve megvan az egér (amióta cs-zek) :D
7/9 anonim válasza:
A nagy lókukit kell 20.000 forintos egér. Elborult az agyatok? Én egy Trust gxt 25-ös egeret használok már másfél éve (4000 forint). Tökéletesen lehet vele célozni. A jó egérpad a fontos, de abból se kell olyan méregdrága.
Trust gxt 25: [link]
8/9 anonim válasza:
Jo tudjuk, itt mindenki krumplin lett ket ejszaka alatt GE.
Kerdezo, errol a listarol valasztanek, lehetoleg megfogdosas utan:
9/9 anonim válasza:
nem kell 20 ezres egér . de a megbízható szenzor és a kényelem az elsődleges. az hogy te boostolt global elite vagy soloban meg agyon lőnek még a serifek is abban biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!