Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggatnak a játékok?

Miért szaggatnak a játékok?

Figyelt kérdés
Most lett meg az új gépem, és felraktam pl: FIFA12 vagy CoD Black Ops játékokat. Nos tapasztaltam hogy előfordul mikor elkezd szaggatni egy ideig. Néha azonban egy időre nem szaggat és szépen fut, de aztán újra elkezd. VGA nem hiszem hogy túlmelegedne, 60fok környékén mozog. Lehetséges, hogy szerepet játszik az hogy, a régi HDD-m van a gépben, mert az nem vettem? Egy SAMSUNG HD160JJ 8MB 7200RPM merevlemezről van szó, ami sima SATA csatlakozású. Vagy esetleg kevés a 400W-s FSP tápom? Gépem: FX-4100, Kingmax 4GB DDR3 1333MHz, MSI HD6850, FSP 400W
2012. ápr. 20. 16:18
 1/6 Racz Mario ***** válasza:

Procid mien is?

amugy ha táp kevés lenne akkor nem szaggatna, hanem 1szerűen nem indulna el :D

Amugy lehetseges hogy a HDD mer megvan mindnek megvan a max átviteli sebessége és lehet hogy túl lassú a gépedhez képest, bár az nagyon ritka.Ha windos 7-ed van akkor megtutod nézni egy tesztel ami kiirja hogy mi hány pontot kap és kb. egy szinten kéne lennie a HDD-nek a többivel.

2012. ápr. 20. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:
procim AMD FX-4100. Hát a többi átlagban 7-7,2 a HDD viszont csak 5 egész valamennyi.
2012. ápr. 20. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam HD 6970-nel FIFA12-ben a kapu környékén néha elkezdett akadozni, nem értem miért, azt hiszem még patchet is raktam hozzá, de hiába.

Frissítsd a vga driver-ét, vagy Catalyst Control Centerben, Játék - 3D alkalmazás beállítások fül alatt nyomd Alapértelmezettre, hátha elállítódott, bár az se annyira lényeges, attól még vinnie kellene.

Táp az elég, ha kevés lenne akkor kikapcsolna a gép, vagy ilyesmi, de nem akadozna.

Ha minimum grafikai beállításokon is akadozik, akkor lehet a játék hibája is akár, vagy vga hiba.

2012. ápr. 20. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából, még soha nem láttam a VGA-m memória órajelét 1000MHznél magasabbon. Nem lehet gond ez?
2012. ápr. 20. 16:53
 5/6 Racz Mario ***** válasza:
egyebkent a graf. kartyara nem kell kulon aram, mert lattam olyat hogy nem volt raszurva es ment meg minden, de sokkal kisebb volt a telejesitmenye. Nezd meg :D Ha ez sem lesz jo akk mar nem tom :D !!! :D :D :D
2012. ápr. 23. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, drivert kellett frissíteni:D
2012. ápr. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!