Mitől szaggatnak még a régebbi játékok is a számítógépemen? Már teljesen tanácstalan vagyok.
Konfigom a következő:
OP.Rendszer: Win 7 32 bit
VGA:ATI Radeon HD 4850 512 MB
vinyó: 156GB Seagate ST3160215ACE ATA Device (PATA)
Alaplap:ASUSTeK Computer INC. P5QL-ASUS-SE (LGA775)
RAM:2,00 GB Dupla-csatorna DDR2 @ 336MHz (5-5-5-15)
Proci:Intel Pentium D 940
Presler 65nm technológia 2x3.20 GHZ
Táp: HKC 420W
A probléma,hogy még a fifa 10 is beszaggat közepes grafikán (2,4 GHz (egymagos) processzor
512 MB RAM (Windows Vista alatt 1 GB szükséges)
DirectX® 9.0c kompatibilis, 128 MB-os vagy ezzel egyenértékű 3D grafikus gyorsítókártya (Shader Model 2.0 vagy újabb támogatással) pedig a gépigénye is simán megvan,nem tudom már mit tegyek,teljesen tanácstalan vagyok,kb 1 hete lett újra rakva előtte 64 bites volt,akkor egy hd 4350 volt benne,sokkal gyorsabb volt a gép is,újra lett rakva 32 bites lassabb lett,kicseréltem a vga-t és ugyan olyan lassú,mit tegyek? mitől lehet?valamint a játékok mitől szaggatnak?a procitól,vagy a ramtól?
Proceszor lehet kevés. Vegyél minimum egy Core2 Duo-t vagy egy jobb Dual Core-t
E4500 már jobb lenne.
de nem értem,hogy attól egy fifa 10 miért akad rajta mikor annak egy egy magos 2,4 ghz-s proci elég:S
haverom intel celeron 1,8 ghz,1 gb ram,ati radeon 4350 vga gépén full graffon ment...nekem meg szaggat :S
Lehet, hogy új de nem jó márka.
Hasonló a codegenhez, próbáld ki a haverod tápjával vagy valami jobbal.
Én legalább egy ilyet vennék a helyedben:
Hiába 400-as csak, jobb a teljesítménye mint a 430-as HKC-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!