Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szaggatnak a játékok, pedig...

Szaggatnak a játékok, pedig szerintem ennyire nem kéne. Vagy igen? Bővebben lent

Figyelt kérdés
2 gigás 450es Geforce-om van, 6 magos AMD-m, meg 8 giga ram. És nevetséges, hogy pl a Crysis 1024ben szaggat sok helyen (havas pályán főleg) de amúgyse lép nagyon 20 fps fölé high-on. teljesen maxon meg se merem nézni. azért nem értem, mert néztem teszteket erről a VGA-ról, főleg youtube-on feltesznek gameplay-eket, ezzel a VGA-val, és magasabb felbontáson játszanak vele maxon, és 40 fps körül. de ez csak egy példa. ott van a BF3, ami 15 fps-el megy maximum, akkor az Unigine tesztprogram pár fps-el megy (olyan 7-8 körül). és nem értem, miért. új driver van fent, annyira nem értek hozzá, de szerintem ennyire nem kéne szaggatni egy játéknak se. alapkategóriás VGA, szóval sokat nem várok tőle, de ez vicc.
2012. máj. 26. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jól kell bekonfigurálni a rendszert

hardveresen és szoftveresen is

karban is kell tartani

frisiteni kel legújabbra / legoptimálisabbra

drivereket

beálításokat finomhangolni kell

pontosan milyen a videokártyád?

meg egyéb pontosítások se ártanának

2012. máj. 26. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány bites a rendszered ? Ha 32 , akkor megvan a hiba . Tegyél rá egy 64 bites win7-et és gyí !
2012. máj. 26. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:

GT 450 vagy GTS 450

mert nem mindegy

DDR2 videomemóriás vagy hanyas stb.

2012. máj. 26. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:

"GT 450 vagy GTS 450"

Mivel nincs GT 450, így értelem szerűen GTS 450 lesz az.

A crysis első része kegyetlen rosszul van optimalizálva, maxra egy HD 6850 nem volt neki elég. A GTS 450 2 gigás(gondlom ddr3-as) meg nem egy szuper kártya, szóval annyira még reálatlannak se mondanám, de a helyedben kipróbálnám a játékokat több driverrel is.

2012. máj. 26. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Point of View GTS 450. szóval nem a legerősebb. de ez így érdekes. pont az előbb néztem tesztet, Unigine 22 fps-el. oké, az Asus jobb márka. de akkoris. [link]

Win 7em van, és nem 32 bites, szóval nem értem. már egy ideje használom, szóval nem a mostani felállás a mérvadó, de amikor megvettem a gépet, akkoris tesztelgettem, és körülbelül ugyanezek voltak, pedig akkor semmi se lassította a gépet, és a legújabb driverek voltak akkoris fent

2012. máj. 26. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát ez van akor.

proceszor pontosan netán?

Amugy az egész gép öszteljesítménye is számít (játékokban föleg)

kinondot vidokártya tesztelöben viszont ne igazán

Biosban netán van valami rosz beálítás?

2012. máj. 26. 13:24
 7/11 A kérdező kommentje:
AMD FX 6100. Na a BIOShoz meg nemnagyon értek :D régen még sokat játszottam, olyan 5 éve, most már csak ritkán, csak nemrég vettem új gépet. Mindegy, akkor ez van. csak fura azért, hogy lényegesen rosszabbul teljesít, mint egy hasonló kategóriás gép, tesztek szerint. vagy csak én nem értek hozzá ennyire
2012. máj. 26. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Amd fx es windows frisítés fent van?
2012. máj. 26. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Na, az 5. hsz-ban linkelt teszt egy kalap szart nem ér. Ráadásul még mindig nem tudjuk, hogy pontosan milyen videokártyáról is van szó. A 2GB memória miatt hajlok én is a DDR3 felé, ami viszont nagyon lassú, vagyis ez a hiba.
2012. máj. 26. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Azonkívül, hogy a teszt konfig kissé fura, no meg a felbontás se épp akkorára van állítva mint kéne stb...abba a tesztbe még egy kissé az is zavart, hogy a srác olyanokról pofázik, ami rohadtul nem érdekes egy GTS450-nél, vagy épp ott a PhysX, szegényke ha tudná hány játék van ami kihasználja...

Amúgy rákerestem, csak DDR3-as 2 gigás GTS450-et találtam a pointtól, ott lesz a gond, egy DDR5-ös eredményi ilyen szempontból nem revelánsak.

2012. máj. 26. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!