Szaggatnak a játékok, pedig szerintem ennyire nem kéne. Vagy igen? Bővebben lent
Jól kell bekonfigurálni a rendszert
hardveresen és szoftveresen is
karban is kell tartani
frisiteni kel legújabbra / legoptimálisabbra
drivereket
beálításokat finomhangolni kell
pontosan milyen a videokártyád?
meg egyéb pontosítások se ártanának
GT 450 vagy GTS 450
mert nem mindegy
DDR2 videomemóriás vagy hanyas stb.
"GT 450 vagy GTS 450"
Mivel nincs GT 450, így értelem szerűen GTS 450 lesz az.
A crysis első része kegyetlen rosszul van optimalizálva, maxra egy HD 6850 nem volt neki elég. A GTS 450 2 gigás(gondlom ddr3-as) meg nem egy szuper kártya, szóval annyira még reálatlannak se mondanám, de a helyedben kipróbálnám a játékokat több driverrel is.
Point of View GTS 450. szóval nem a legerősebb. de ez így érdekes. pont az előbb néztem tesztet, Unigine 22 fps-el. oké, az Asus jobb márka. de akkoris. [link]
Win 7em van, és nem 32 bites, szóval nem értem. már egy ideje használom, szóval nem a mostani felállás a mérvadó, de amikor megvettem a gépet, akkoris tesztelgettem, és körülbelül ugyanezek voltak, pedig akkor semmi se lassította a gépet, és a legújabb driverek voltak akkoris fent
Hát ez van akor.
proceszor pontosan netán?
Amugy az egész gép öszteljesítménye is számít (játékokban föleg)
kinondot vidokártya tesztelöben viszont ne igazán
Biosban netán van valami rosz beálítás?
Azonkívül, hogy a teszt konfig kissé fura, no meg a felbontás se épp akkorára van állítva mint kéne stb...abba a tesztbe még egy kissé az is zavart, hogy a srác olyanokról pofázik, ami rohadtul nem érdekes egy GTS450-nél, vagy épp ott a PhysX, szegényke ha tudná hány játék van ami kihasználja...
Amúgy rákerestem, csak DDR3-as 2 gigás GTS450-et találtam a pointtól, ott lesz a gond, egy DDR5-ös eredményi ilyen szempontból nem revelánsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!