Windows Vista tényleg olyan rossz amilyennek beállítják?
Figyelt kérdés
Most , hogy rávágják az emberek , hogy rossz azt kész az nem érv.
Pl SP2-es szervizcsomaggal is olyan használhatatlan lenne egy erős gépen tegyük fel 4 magos processzor 4 giga ram és egy 1GB VGA mellett ???
2012. márc. 21. 17:44
21/25 anonim válasza:
Miért is lenne szar? Mitől jobb az xp- vagy windows 7 a vistánál?
22/25 anonim válasza:
Egyébként ha annyira tényadat kell, hogy mitől jobb rosszabbm, akkor rakj fel XP-re, Vista-ra, Win 7-re egy játékot és mérj FPS-t meg memória használatot, általános szubjektív sebességérzetet.
Emlékeim szerint én annó Timeshiftel csináltam ilyet, XP és vista között, lényegbeli FPS eltérés nem volt, viszont sokkal több memóriát evett.
Meg arra is emlékszem, hogy néztem is, hogy üres járatban a Vista mi a tökömért esz meg 800 mega ramot, azon kívül h. megtehette.
23/25 anonim válasza:
Nos felmértem, Win 7 vs vista. Ugyan azon a winyon ugyan azon a beállításokon a Vista nyert. Mafia 2 : vista: 34.5 fps Win 7 : 32.8 fps.. Nem nagy eltérés, de akkor sem több...
24/25 anonim válasza:
Hát persze hogy a vista nyert, a vista sokkal jobb min t 7 es !
25/25 anonim válasza:
Tény hogy nem a legjobb. Ha például játszani akarsz vele egyenesen halál! Megfagynak a játékok, lelassul a rendszer. Nagyon sokat eszik a gép teljesítményéből a játékok sokkal gyengébben léteznek rajta mint egy win7en. Habár a gépigények megegyeznek a win7 és a vistánál a win7 2x annyira fps-t ad. Amúgy első ránézésre semmi baj sincsen vele de annyira.. akkor már tényleg windown 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!