FÉRFI VÁLASZOLÓK, nem vagyok én olyan rossz, amilyennek a férjem lát?
*tisztában van vele, hogy készül a töltött káposzta, a saláta, a sültek, a sonka és a sütik.
Minek? Pont elég egy normális adag kaja, főleg, ha semmit nem segít. Mi vagy te, szakács vagy rabszolga? A húsvét miért a zabálásról szól, miért nem arról, hogy egy hosszú hétvégét együtt tölt a család, és esetleg te is pihensz?
Rendeljetek kaját!
:)
A többit már előttem leírták! :)
Kedves kérdező! Hát honnan tudhatnánk mi azt? ;)
Ennyi információból meg főleg nem.
Férjednek biztos van valami problémája, amit nem tud kifejezni más módon. Ebben lehet, hogy benne vagy Te is, ám az is épp annyira lehet, hogy nem. Előfordulhat, hogy Ő olyan elvárást érez (talál ki magának), ami nincs is a valóságban. És előfordulhat ez veled is. Ilyenkor nincs más jó módszer, mint leülünk beszélgetni egymással. Eleinte ez nehezen megy azoknak, akik nem szoktak hozzá. Egyrészt nagyon megy vele az idő, miközben semmi "hasznosat" nem csinálunk. Másrészt őszintének kell lenni, elsősorban magunkkal, aztán a másikkal is. Én úgy látom, az ilyen beszélgetések haszna óriási. Megelőzhetnek egy csomó bajt. Nem sajnálom az időt rá. Legfeljebb valami később lesz készen, nem lesz akkor a rend, tisztaság, később eszünk. Cserébe lesz családi béke. Azt ki-ki eldöntheti, neki ez mennyit ér?
az én párom szó nélkül segít mindenben, mindent megcsinál, tegnap is mire hazamentem ki volt takarítva az egész ház, néztem is egyet
szerintem nevelés kérdése, hogy milyen példát lát otthon, próbáld megbeszélni vele hogy te is dolgozol így neki is be kell segíteni a hazimunkába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!