FÉRFI VÁLASZOLÓK, nem vagyok én olyan rossz, amilyennek a férjem lát?
ma 11:24
Kocsit mosni, garázst takarítani, kertet ásni nem kell mindennap. És gyanítom, nem is a 8 órás munkád elvégzése után látsz ezekhez a dolgokhoz.
Házimunka viszont mindig van (sok).
Amig elég van rakva a kaja az asztalra, és teljesen természetesnek veszed, addig ne papolj feminizmusról!
Minden munkát meg tud csinálni egy férfi. Náluk nincs olyan hogy női munka (kivéve: szülés-szoptatás)
Nőknél viszont van olyan, hogy férfi munka, az az, amit fizikai hátrányukból kifolyólag képtelenek megcsinálni.
Amúgy azért a nőé manapság is a háztartási munka, mert mindig csinálni kell, és a pasik ki**szott lusták (tisztelet a kevés kivételnek).
Mi a feminizmus? Mi az egyenjogúság? Az hogy sok nő dolgozhat pénzért? Plusz otthon még melóznak mint a rabszolgák?
Az egyenlőség az, hogy dolgoznak + felesben megy a házmunka, ha mindkét fél melózik. Az a pasi, aki erre azt mondja, hogy nem mi akartuk az egyenjogúságot, az egy embertelen, önző, lusta, kihasználós pasi.
persze a rossz nem kell, csak mindenből a jó...
Olyan hiszti és sírás-rívás lenne, ha a pasiké lenne a háztartás hogy csak na! Soha sem alapítanának családot, az biztos!
Az egyszer szent, hogy a kapcsolat elején nem szabad a pasikat elkapatni!
én férjem is ilyen.
semmit nem segít itthon, nem ad haza pénzt, munka után haverozik.
én dolgozok, gyereket ellátom, háztartást vezetek és mindemellett szakítok időt a válóper beadására :)))))
11:24
Holnap mossa fel párom anyja a garázst, ő 55 éves kb, a férje meg a seggén fog ülni! (én meg a ház nehezebb részein takarítok a párommal)
22/L
a főzés nem női munka kifejezetten... csak egy kreatív elfoglaltság, mint a festés vagy a rajzolás vagy a szobrászat.
a legnagyobb mesterszakácsok férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!