Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFI VÁLASZOLÓK, nem vagyok...

FÉRFI VÁLASZOLÓK, nem vagyok én olyan rossz, amilyennek a férjem lát?

Figyelt kérdés
Férfi szemmel érdekelne, hogy mi a gond velem? Most ia a munkahelyemen vagyok délig, aztán megyek haza ünnepi készülődésre. A férjemnek hagytam otthon ebédet, arra kértem csak, hogy a fasirtot süsse ki, és most össze veszett velem, hogy én miért akarok háziassznyt faragni belőle? Istenem, dolgozok - jó pénzért (!), normál háziasszony vagyok, sokat foglalkozom a gyerekekkel, akkor miért irritál egy férfit, ha néha be kell segíteni a házimunkába? Nem érzem magam hibásnak, mégis én vagyok a rossz, és "szégyelljem magamat"!!
2011. ápr. 22. 10:23
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Az én férjem egy igazi "macho". Ez vonz benne, egy nagyon tökös férfi. Nem is várom el tőle a női munkákat, de néha napján azért, hogy ilyen apróságon is kiakad? Tényleg csak ritkán kérek tőle segítséget. Talán 11:10 talált rá a szögre, ő valószínűleg ezt látta otthon, mert az ő anyja nem dolgozott. Egyébként az én tapasztalatom az, hogy amelyik nő legjobban játssza kifelé a házitündért, annak a háztartása "szalad" a legjobban. Anyósom is ilyen. Hogy ő meg a pedantéria így meg úgy, közben pedig nyugodtan eljöhetne hozzám tanulni. Én bezzeg soha nem hőbörgök azzal, hogy munka után mennyi minden vár még otthon. Szívesen csinálom, de ennyi apróságban a férjem is segíthetne!!
2011. ápr. 22. 13:30
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Amikor ismerkedtetek, jártatok, már akkor is tudtad, hogy így áll ezekhez a dolgokhoz? Illetve a házasságotok elején is ilyen volt? (Csak kíváncsiságból kérdezem!)
2011. ápr. 22. 13:35
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

ma 11:24

Kocsit mosni, garázst takarítani, kertet ásni nem kell mindennap. És gyanítom, nem is a 8 órás munkád elvégzése után látsz ezekhez a dolgokhoz.

Házimunka viszont mindig van (sok).

Amig elég van rakva a kaja az asztalra, és teljesen természetesnek veszed, addig ne papolj feminizmusról!

2011. ápr. 22. 13:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Minden munkát meg tud csinálni egy férfi. Náluk nincs olyan hogy női munka (kivéve: szülés-szoptatás)

Nőknél viszont van olyan, hogy férfi munka, az az, amit fizikai hátrányukból kifolyólag képtelenek megcsinálni.

Amúgy azért a nőé manapság is a háztartási munka, mert mindig csinálni kell, és a pasik ki**szott lusták (tisztelet a kevés kivételnek).

Mi a feminizmus? Mi az egyenjogúság? Az hogy sok nő dolgozhat pénzért? Plusz otthon még melóznak mint a rabszolgák?

Az egyenlőség az, hogy dolgoznak + felesben megy a házmunka, ha mindkét fél melózik. Az a pasi, aki erre azt mondja, hogy nem mi akartuk az egyenjogúságot, az egy embertelen, önző, lusta, kihasználós pasi.

persze a rossz nem kell, csak mindenből a jó...

Olyan hiszti és sírás-rívás lenne, ha a pasiké lenne a háztartás hogy csak na! Soha sem alapítanának családot, az biztos!

Az egyszer szent, hogy a kapcsolat elején nem szabad a pasikat elkapatni!

2011. ápr. 22. 14:03
 25/31 anonim ***** válasza:
92%

én férjem is ilyen.

semmit nem segít itthon, nem ad haza pénzt, munka után haverozik.

én dolgozok, gyereket ellátom, háztartást vezetek és mindemellett szakítok időt a válóper beadására :)))))

2011. ápr. 22. 14:49
 26/31 anonim ***** válasza:
77%

11:24

Holnap mossa fel párom anyja a garázst, ő 55 éves kb, a férje meg a seggén fog ülni! (én meg a ház nehezebb részein takarítok a párommal)

22/L

2011. ápr. 22. 16:57
 27/31 anonim ***** válasza:

a főzés nem női munka kifejezetten... csak egy kreatív elfoglaltság, mint a festés vagy a rajzolás vagy a szobrászat.

a legnagyobb mesterszakácsok férfiak.

2011. ápr. 22. 20:08
 28/31 anonim ***** válasza:
82%
na én többek közt ezért nem megyek férjhez és nem szülök. Kell a fsznak ez a sok hűhó a pasikkal...:S
2011. ápr. 23. 14:57
 29/31 anonim válasza:
100%
Jaj lányok.. Annyira be tudtok választani. Csak tudnám hogy ilyenkor hová tűnik az a híres női megérzésetek. Apuka bizony megszokta hogy otthon ki van szolgálva, és egyáltalán nem vágyik arra hogy ez változzon. Amúgy valóban örülne annak ha otthon maradnál háztartásbeliként, de abban nem volna sok örömöd azt garantálom. Az én faterom mondjuk imád főzni, de a házimunkát ki nem állhatja. Nem hiszem hogy jól fogsz kijönni ebből a kapcsolatból. Sajnálom hogy ezt kell mondanom.
2012. júl. 20. 17:20
 30/31 anonim válasza:
Én is így volnék vele,mint a férjed.Ha egyik nap még nem kéne semmit csináljak,és másik nap már fasírtot kellene süssek én is kiborulnék.Biztos van valami más elfoglaltsága,és mikor minket fiúkat megzavarnak fontos elvégeznivalónk közben(tisztelet a kivételeknek)többnyire kiakadunk.De szerintem nem komolyan mondja,csak most mérges,de aztán elmúlik.
2012. okt. 5. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!