A Renault is olyan rossz amilyennek az összes francia autot mondják?
Vegyél Volkswagen Golfot, vagy Toyota Corollát.
A régi Renaultok jók voltak, nekem is volt egy elsőszériás 5-ösöm.
Imádtam, csak sajnos azt meg ette a rozsda.
Ezek a 2001-től gyártott Cliók meg különösen szarok.
Minden drága hozzá ahhoz képest hogy csak egy Renault, az elektronika egy kalap szar bennük, és elég szarok a szigetelései (szélzaj, beázás..)
Szóval szerintem Volkswagen Golf vagy Toyota Corolla :)
Pl ilyen:
igen
francia kocsi soha, akkor járok inkább simsonnal, esőbe hóba jégbe....XD
jó durva, de téll nem vennék semmi pézért francia gépet.
Az ismerősömnek 45000kmen vezérműszíj szakadása volt a Renault Meganjában(300000ft).Ez azért nem illik 2éves autónál,gyári alkatrészeknél!Vegyél Astrát vagy Golfot vagy Corollát.Németet vagy japánt,de franciát vagy olcsó olaszt(Fiat) ne.
Mondják,hogy olyan kényelmesek a francia autók.Kit érdekel,ha állok vele az út szélén,mert várom a vontatót!
Nekem egy 2002 RENAULT CLIO-m van,semmi probléma vele,egyszer beázott,de tipus hiba tudni lehetett ,honnan ázik.
2 éve alatt 100.000 Ft-ot költöttünk rá.Olaj,fékbetét,stb,szűrök.
1.2 75LE nagyon jól húz,kanyarokba mégjobb:D
Én csak ajánlani tudom.
Nekem 2004-es Clio-m van.
Nekem csak a felső holdponti jeladóval volt gondom egyszer, azt megcsinálták, azóta semmi. Igaz most érik a vezérműszíj csere, de az is várható volt.... 80 ezer van benne most, 40 ezerrel vettem.
De miaz hogy típushiba és beázik?!
Ez annyira tud idegesíteni.
Ebből látszik, hogy a Franciák összahányják az autókat.
Ilyet engedne meg magának bármelyik német nem lenne többet vevőjük, de a sok .. még mindig veszi ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!