Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Renault is olyan rossz...

A Renault is olyan rossz amilyennek az összes francia autot mondják?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy autot venni nyáron és nézegettem ranult cliokat (amit 2001-től gyártanak). Ez lenne az első autom és a megbizhatóság és az aolcso fentartás nekem fontosabb szempont mint a kényelem és design. És ha ez nem akkor mit tudnátok ajánlani első autónak ami megbizható? előre is köszönöm
2010. máj. 31. 20:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Ez csak a CLionál van a motortérből vezető szellőző csö rendszerint az idök folyamán eldugul(falevél ,por stb)és befolyik a viz:S

Olyan meg ,hogy a francia autók szarok nincs.

2010. jún. 1. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem egy 9 éves autót mindenképpen jól meg kell nézni. Nem szabadna általánosítani a francia autók tekintetében. Minden autónak meg van a "típus hibája" olyan meghibásodása amire hajlamos. A francia autók fenntartása sem kerül többe mint egy német autójé, és valóban kényelmesek is. Mindenképp meg kell vigyázni az autót és akkor tovább tart. Az valóban igaz, hogy nem tartják az árukat de ettől függetlenül jó és megbízható autók.
2010. jún. 1. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:
a régebbi renaultokkal nem is volt ennyi próbléma,mint az újabbakkal.. mióta telerakták elektronikákkal,amik semmit sem érnek,azóta ez a legfőbb hibaforrások a tipusnál. meg a fék,futómű...
2010. jún. 1. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
tegnapelőtt 21:19 vagyok! Köszönöm a lepontozást.. R*hadjon le a keze annak, aki azért pontoz le valakit, mert nem egyezik a véleménye a válaszadóéval! Ne haragudjon az illető, hogy leírtam a tapasztalatomat! Az ilyen a saját értelmi színvonalát engedi kifejezésre jutni.. Szánalmas... Ja, amúgy továbbra is azt mondom, hogy NEKEM bevált a Renault. Ez van..
2010. jún. 2. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
ne foglalkozz kedves "francia társam" ,sok a lelki szegény ember.
2010. jún. 2. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Miért mindíg azok fikázzák a francia kocsikat akiknek még életükbe nem volt egy sem... apámnak 13 éves lagunája van 200ezer van benne ez idő alatt egy gyujtótrafó és a radiátor romlott el rajta... én egy 19 éves clio-val járok 376ezer van benne 1.2 es benzines most cseréltem rakta olajat... ennyi.... amelyik autóra vigyáznak, karbantartják, az autó marad. Első kocsira meg tök fölösleges milliókat költeni a drága alkatrészek miatt meg hogy fel tudj állítani egy értékrendet a késöbbiek folyamán ha már tapasztalt autóvezető leszel.
2010. jún. 2. 20:14
 17/18 anonim válasza:
100%

Ha használt autót veszel, akkor ne a márkákat hasonlítsd egymáshoz, hanem az autó valós állapotát nézd... Nem mellesleg...

Nekünk van a családban Ford (német), VW (német), Suzuki, Mitsubishi, és nekem van egy Renault-m... A Golf-al van a legtöbb és legköltségesebb probléma, a Mitsu-val kevés, de költséges probléma, a Suzukival sok olcsó probléma... A Ford egyfolytában szar, a Renault-val kevés bibi van, és fillérekből orvosolható... Az én Renault-om megy a legtöbbet (évi 40ezer km), elég sportosan használom... Ennek ellenére a legmegbízhatóbb autó a családban...

Ezzel nem a Renault-t akarom isteníteni, de első kézből tudom milyen Golf-al meg japánnal szopni... Úgyhogy a hülye tanácsokat kéretik mellőzni... Nem ilyen vagy olyan autót kell venni!! Vegyen olyat, ami tetszik neki, csak vigyen szakembert, és jól nézzék meg előtte... Ennyi!!

2010. dec. 26. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Plusz egy a Renault mellett így 11 év múlva. 5 éve van egy 2003-as Renault-m, semmivel se kell döbbet szervizelni, mint egy Japánt, de, a korrózióvédelmét megirigyelhetné egy-két istenített VW konszern, vagy bármelyik japán abból az időből.
2021. júl. 24. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!