A Renault is olyan rossz amilyennek az összes francia autot mondják?
Ez csak a CLionál van a motortérből vezető szellőző csö rendszerint az idök folyamán eldugul(falevél ,por stb)és befolyik a viz:S
Olyan meg ,hogy a francia autók szarok nincs.
Ha használt autót veszel, akkor ne a márkákat hasonlítsd egymáshoz, hanem az autó valós állapotát nézd... Nem mellesleg...
Nekünk van a családban Ford (német), VW (német), Suzuki, Mitsubishi, és nekem van egy Renault-m... A Golf-al van a legtöbb és legköltségesebb probléma, a Mitsu-val kevés, de költséges probléma, a Suzukival sok olcsó probléma... A Ford egyfolytában szar, a Renault-val kevés bibi van, és fillérekből orvosolható... Az én Renault-om megy a legtöbbet (évi 40ezer km), elég sportosan használom... Ennek ellenére a legmegbízhatóbb autó a családban...
Ezzel nem a Renault-t akarom isteníteni, de első kézből tudom milyen Golf-al meg japánnal szopni... Úgyhogy a hülye tanácsokat kéretik mellőzni... Nem ilyen vagy olyan autót kell venni!! Vegyen olyat, ami tetszik neki, csak vigyen szakembert, és jól nézzék meg előtte... Ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!