Windows Vista tényleg olyan rossz amilyennek beállítják?
Most , hogy rávágják az emberek , hogy rossz azt kész az nem érv.
Pl SP2-es szervizcsomaggal is olyan használhatatlan lenne egy erős gépen tegyük fel 4 magos processzor 4 giga ram és egy 1GB VGA mellett ???
Szerintem jó rendszer volt! net kapcsolattal elég stabilan tartja magát! Nekem nem volt gondom velem, csak állandóan megkérdezett mindent :) biztos h futtatja? biztos h engedi a letöltést? de ezen kívül szerintem jó!
és éljen a linux fan:):)
Azért nem menő az elektromos autó mert nem megy és 60km után 16órát kell tölteni újabb 60km-hez számold ki egy erőmű enyi áramért mit termel:) +baszott drágák! a benzin még mindig környezetbarátabb!! okoska:)és nem kell napokig tölteni:)
pc_platinium válasza:
Igen, úgy látszik ilyen ez a cég..:)
Diamondree:
erre csak annyit mondok: won7 telepítési idő: 15 perc (persze gyorsformázás, és ebben benne van míg szórakoztam a partíciókkal)
ubuntu 10. telepítési idő: 45perc, mindezt azért, mert kiválasztottam hogy magyar legyen, amit pedig ezután csinált, abból csak azt vettem le: röpke fél óra leforgása alatt sikerült letörölnie a maradék 180+ nyelvet a rendszerről kb ennyi
Valóban felrakja 10 perc alatt és utána 40 percet még package buildel.
Win7 nekem soha nem ment fel 15 perc alatt, pedig 160 ezres vas van alatta.
És bár az Ubuntu 40-50 perc alatt mászik fel, azért ne felejtsük el, hogy használatra kész, míg miután a win felment még felpakolod az alap dirvereket, aztán jön még office, adobe reader stb, ami már mind fent van ubuntunál.
Amikor telepítésről beszélünk tehát ne felejtsük el, hogy mit kapunk mennyi idő alatt. Valóban összehasonlítva tehát ugyanannyi a telepítési idő ha nem több a windowsnál.
De a legügyesebbek backupolják a rendszereiket amikor már minden alap program fent van és 10 perc alatt helyreállítják bármikor.
Én pedig mind2 rendszert értékelem. Mindkettőnek jó hasznát vettem már.
Most komoly hogy a windows vista olyan jó h már csak a telepítési sebességről tudtok vitatkozni.
Nem tökmindegy, hogy 40perc és kész vagy 2-óra! jó legyen és ne keljen havonta csinálni! Szóval én inkább fél évente rászánok 1órát az xp-re, aki meg azt akarja szánjon rá évente 1 órát a vistára!
Amúgy patricionálni kell, külön az xp-t meg a progikat és akkor nem kell állandóan offic-t meg ilyeneket telepítgetni!(csak jótanács elözó szolonak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!