Miért írja mindenki, hogy rossz a HKC tápegység?
Figyelt kérdés
Nem az 500W-os USP-5550-típusúra gondolok amiről van a youtube-on egy videó. Hanem a komolyabb 580W-os USP-5580-típusúra. Értelmes választ várok, érvekkel. Nem akarok 20-25eFt-ot költeni tápra.Köszönöm.2012. febr. 16. 08:38
41/58 anonim válasza:
Azért írja mindenki, hogy rossz a HKC tápegység, mert nem sokan ismerjük és ugye kevésbé bízunk az ismeretlenbe.
A Codegen gyengébb de mégis inkább használjuk azt annak tudatában hogy rengeteg iskolában, intézményben használják évek óta para nélkül.
42/58 anonim válasza:
"Nem írunk hülyeségeket Kend', ez így van!"
A kis önelégült... A TT-t mint tápgyártót nem lehet jónak mondani, várj nem is gyártó, az elektronikát veszi és egy olcsó szar solytech belső attól még nem lesz jó mert van felsőkategóriás CWT beles TT táp is.
43/58 anonim válasza:
Megnéztem, igazad van "Hart", valószínű a HKC is szedett vetett belsőket tesz a tápjaiba. Érdekes volt látni, hogy megszólalásig hasonlított a belvilága arra a TT -re.
44/58 anonim válasza:
Látom még most se érted meg, attól, hogy egy táp TT még nem feltétlenül lesz jó. Az oké, hogy a belső azonos, de milyen belső is az?
45/58 anonim válasza:
jó a hkc és kész.még az fsp tápoknál is jobb.
47/58 anonim válasza:
Mind 1 aki szereti a HKC-t az vegye nyugodtan.
48/58 anonim válasza:
Nem tudom milyenek a mostani HKC tápok. Évekkel ezelőtt raktam össze egy négymagos erős középkategóriás gépet és gondoltam már csak nem kellene valami codegennel megtápolni...
Ajánlották, ezt a tápegységet azóta is ez van benne még jól műxik.
49/58 lugosiLaci válasza:
3 éve használok egy 580w-os HKC-t semmi gond nincs vele! Intel E6500 procit, HD5770 1gb karit 2x2GB ddr2 Kingston HyperX memóriát lát el zökkenő mentesen!!!
50/58 anonim válasza:
Nem kell minden szir szart elhinni. Engem leoltottak, hogy HKC tápot használok. Jó, jött az új VGA, új táp is kellett, akkor veszek Chieftecet, mert arra elsült a monya mindenkinek itt fórumokon. Megvettem, beszereltem, nem indult a gép... Visszavittem, ahol kiderült, hogy akkor is szar volt mikor megvettem. Pénz vissza, vettem egy HKC-t, mert nem volt más, a régi HKC tápom apám gépébe van. Az 10 éve megy, sosem szállt el benne semmi. Az enyémbe 4 éve megy a HKC táp és eddig jól vagyok köszönöm ;) Szóval helyezzétek fel a Chieftec tápotokat oda ahová gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!