Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja mindenki, hogy...

Miért írja mindenki, hogy rossz a HKC tápegység?

Figyelt kérdés
Nem az 500W-os USP-5550-típusúra gondolok amiről van a youtube-on egy videó. Hanem a komolyabb 580W-os USP-5580-típusúra. Értelmes választ várok, érvekkel. Nem akarok 20-25eFt-ot költeni tápra.Köszönöm.
2012. febr. 16. 08:38
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
100%
HKC-m volt 2,5 évet bírt és szétment. Hülye voltam igen, most veszek rendes tápot, remélem nem baszott el semmit a gépben... Remélem meggyőző volt. :)
2012. júl. 10. 09:30
 12/58 anonim ***** válasza:
46%
hkc tápom több mint 2 éve működik tökéletesen eddig semmi probléma vele..
2012. dec. 3. 09:07
 13/58 Panda Péter ***** válasza:
köszönjük hogy felélesztettél egy halott kérdést a tök irreleváns hozzászólásoddal. nyereményed egy krumpli.
2012. dec. 3. 19:45
 14/58 Shadow087 ***** válasza:
35%
Úgy látom itt is vannak észlények rendesen! A HKC mostani tápegységei nagyon is jók!! Máskülönben ha nem kapná meg az elvárt minősítést, akkor nem is árulhatnák a terméket! Kérdező, egészen nyugodtan vásárolj HKC tápegységet, semmi bajod nem lesz belőle! Az én gépemben már több mint 3 éve HKC táp van, és nem gyenge a gépem! Tökéletesen működik, halk, és jóval olcsóbb, mint drágább társai ( Chieftec, Cooler-Master, stb ) Én tapasztalatból mondom, hogy jártam már úgy, hogy Chieftec tápegységem pukkant el! Szóval kedves okoskodók addig amíg halvány lila fingotok sincsen erről a tápról, addig nem kell játszani itt az IQ bajnokot! Remélem segíthettem kérdező! Üdv!
2013. ápr. 8. 11:57
 15/58 anonim ***** válasza:
Előző: Senki nem állítja, hogy egy Chieftec táp nem mehet tönkre. A különbség annyi, hogy Chieftec táp esetében a géped megmarad, a gagyi táp meg ha meghal, lehet, hogy mást is visz magával.
2013. ápr. 8. 16:16
 16/58 Shadow087 ***** válasza:
A leégés elleni védelem pontosan erre való, és erre találták ki!
2013. ápr. 8. 17:24
 17/58 anonim ***** válasza:
Nem a leégéstől kell félni, hanem a feszültség megszaladástól. Bőven elég, ha az 5V-os ágon a táp elpukkanásakor megugrik a feszültség, garantáltan megdöglik a procin kívül minden. Láttam már ilyet, azt egy Skyhawk nevezetű trágya minőségű táp produkálta.
2013. ápr. 8. 17:55
 18/58 Shadow087 ***** válasza:
47%
A Skyhawk -ról ne is beszéljünk, mert az tényleg egy elektromos hulladék! Ne keverjük össze a tápegységekkel!
2013. ápr. 8. 17:58
 19/58 anonim ***** válasza:

"Szóval kedves okoskodók addig amíg halvány lila fingotok sincsen erről a tápról, addig nem kell játszani itt az IQ bajnokot! Remélem segíthettem kérdező! Üdv!"

Kurv*ra nem segítettél, max annyit értél el, hogy rohadt jót röhögtem. Imádom amikor valaki azt hiszi képbe van és megmondja a tutit.

Amúgy zárhatnánk már a kérdést, vagy 3 havonta betoppan egy-egy marha okos emberke még?

2013. ápr. 11. 23:36
 20/58 anonim válasza:
47%
semmi baj nincs a táppal a youtubon van egy video ahol tök bénán, szakszerűtlenül tesztelték és ezér mondják csomoan hogy szar.
2013. ápr. 12. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!