Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja mindenki, hogy...

Miért írja mindenki, hogy rossz a HKC tápegység?

Figyelt kérdés
Nem az 500W-os USP-5550-típusúra gondolok amiről van a youtube-on egy videó. Hanem a komolyabb 580W-os USP-5580-típusúra. Értelmes választ várok, érvekkel. Nem akarok 20-25eFt-ot költeni tápra.Köszönöm.
2012. febr. 16. 08:38
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
82%

"Miből gondolod hogy nem vagyok tisztában az alapfogalmakkal? "

Az írásodból, hogy nem tudsz felhozni semmi szakmait, csak a személyeskedés megy, semmi más. HA meg tudnád védeni a HKC-t szakmailag, már rég nem ezt a fröcsögést kellene olvasgatnia a jó embernek amit te itt műveltél.

"Mellesleg, ha HKC tápod van, akkor miért dumálsz ellene? "

Talán mert tisztába vagyok vele mennyire nem számít minőségi kategóriának? Amúgy attól mert van egy még nem használom, elég volt belőle az a kis idő is.

"Értelmes ember nem köt bele a másikba, csak azért, hogy jobban érezze magát."

Nem azért kötöttem beléd, hogy jól érezzem magam, hanem mert baromságot írtál, sőt esetünkben akkorát ami az egyszeri usernek súlyos pénzekbe is fájhat akár.

Szóval ha nem bírsz kinyögi valami épkézláb szakmai indokot állításaid megvédésre, tartsd magadban a többit.

2013. ápr. 13. 11:42
 32/58 Shadow087 ***** válasza:
22%

Csak hogy tisztában legyél a dolgokkal! Mindenféle okoskodásodat megcáfolva, parancsolj! 3 éve használom ezt a rendszert HKC táppal, igaz, garancia már nincs a tápra, mivel ugye 2 évet adnak rá! De meg se kottyan neki! Egyedül a Winchestert cseréltem kb. fél éve!

Tápegység: HKC USP-3430

Alaplap: Gigabyte EP43-DS3L

Processzor: Intel Core 2 Quad Q6700

Memória: 6 GB DDR2 1066 MHZ Kingston -modulonként 2 GB

Winchester: 500 GB Western Digital 7200 RPM

Videókártya: AMD Radeon HD 4830

OP. rendszer: Windows 8 Professional

Tehát jogosan ajánlottam a kérdezőnek ezt a tápot! Nekem minden rendben van vele. Nem látom be, hogy miért ne vásárolna ilyet, ha egyszer nincs pénze sokkal drágábbra. Ha minden jól van beállítva, és minden jó helyre van kötve, akkor kötve hiszem, hogy bármi baj is lenne vele. Pukkant már el HKC tápod? Nem? Akkor miről beszélünk? Használtad pár napig, és máris azt mondod hogy sz.r? Mi is tulajdonképpen a vita tárgya?

2013. ápr. 13. 12:17
 33/58 anonim ***** válasza:
91%

"Csak hogy tisztában legyél a dolgokkal! "

Én tisztába vagyok...

"Mindenféle okoskodásodat megcáfolva, parancsolj!"

Ez nem cáfol meg semmit se, de már le is írtam miért nem, de ezt fel is kéne fogni...

"Tehát jogosan ajánlottam a kérdezőnek ezt a tápot!"

Nem, nem jogosan, attól mert működik még nem lesz feltétlen jó táp. Kíváncsi vagyok mennyire felel meg az ATX szabványnak ez a csoda(megsúgom, pár helyen simán elvérezne).

"Nem látom be, hogy miért ne vásárolna ilyet"

Nyugi, eddigi írásaid alapján el se várjuk ezt.

"ha egyszer nincs pénze sokkal drágábbra."

Mondj egyetlen értelmes indokot arra, hogy miért éri meg jobban ez mint pl egy használt FSP PNF vagy Seasonic S12.

"Pukkant már el HKC tápod? Nem? Akkor miről beszélünk? "

Volt már szerencsén elpukkant HKC-t látni...

"Használtad pár napig, és máris azt mondod hogy sz.r? "

Ami nálam volt az konkrétan egy darab 12V-os ágon tudott max 360 Wattot, de kb 240-es terhelésnél már érdekesen szerepelt, vissza is került PNF a helyére.

Amúgy az meg, hogy egy 430-as táp(ami 12V-on röhejesen gyenge ez igaz, de még így is bőven felül van méretezve) egy alig fogyasztó gépet elvisz, így még ezek a kacatok is egyéb külső gondok nélkül szépen muzsikálnak.

[link]

Olvasgasd :)

2013. ápr. 13. 12:38
 34/58 Shadow087 ***** válasza:
21%
Én leírtam a tapasztalatomat, a többi a kérdezőn múlik. Egy biztos. Ha eddig jó volt nekem ez a táp, akkor egy jó darabig még biztosan ezt fogom használni. Függetlenül attól, amit azok a fórumozók mondanak. További szép napot mindenkinek.
2013. ápr. 13. 12:44
 35/58 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már..:) a tápon múlik a pc összes alkatrésze attól hogy szidják a hkc tápot nem jelenti az hogy mind tönkreteszi a gépet, csak a nagy részük..nekem is van hkc-m ment is vele 2 évet a gép semmi baja nem volt, de azóta van egy sokkal jobb drágább gépem abba nem tenném bele..meg azért nem véletlen hogy ennyien szidják...
2013. ápr. 13. 20:48
 36/58 anonim ***** válasza:

Négy éve használok 550w-os HKC-t. A minap nagy pukkanást hallottam a számítógép felől és nagyon megijedtem hogy a táp füstölt el mert egyből le is vágta kint az automatát...)

Kellemesen csalódtam, mert a tápomnak semmi baja, a kondik sem púposak még, sőt a feszültségértékek is rendben voltak mert ezt feltétlen megnéztem!

...csak a routerem tápjának egy tranzisztora pukkant el de szerencsére nem vitt magával semmit és volt itthon másik adapterem.

2013. máj. 28. 23:40
 37/58 anonim ***** válasza:

Hát uraim, én ehhez az egész vitához csak annyit tudnék hozzátenni, hogy nem volt még HKC tápom, de még attól is névtelenebb van most a gépemben. Pontosabban egy GABA ELECTRONICS GmbH csoda. 400W

Sata csatlakozó nincs rajta, sem PCIe videokaresz tápcsati sem. Már több mint 3 éve a gépembe van, és semmi bajt nem csinált még. Pár hónapja elkezdett sípolgatni. Szétszedtem, kicseréltem benne egy púpos kondenzátort, és azóta is szépen megy.

Igaz, nem egy csúcsgép. 2 magos AMD 4GB DDR3, 1 winyó és egy 8600GT. De ezeket szépen viszi

2013. máj. 30. 18:47
 38/58 anonim ***** válasza:
A HKC tápot mára ugyanaz a kínai cég gyártja le, mint a Thermaltake-t (pontosabban:TT-500PL2NK),sőt pontosan ugyanazokat a cuccokat pakolja bele. Köztudott hogy a Ttake táp egy nagyon megbízható egység. Akkor miért is lenne rossz a HKC? Szerintem a korai példányokkal lehettek gondok, mert azokat valóban pipafüstért gyártották le a kínai gyerekek ismeretlen "gyártósoron".
2013. máj. 31. 01:43
 39/58 anonim ***** válasza:

"Köztudott hogy a Ttake táp egy nagyon megbízható egység"

Ez az, írjunk még hülyeségeket.

2013. máj. 31. 18:52
 40/58 anonim ***** válasza:
Nem írunk hülyeségeket Kend', ez így van!
2013. jún. 3. 02:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!