Miért írja mindenki, hogy rossz a HKC tápegység?
"youtubon van egy video ahol tök bénán, szakszerűtlenül tesztelték"
Stol nevében is elnézést kérek...
"semmi baj nincs a táppal "
Az, hogy nem érted mi a gond és nincs gond nem ugyanaz.
" Én tapasztalatomból beszélek, és nem hasraütés szerűen!"
Tapasztalat? Nálad mi számít jó tápnak? Kitalálom, ami működik. Ilyen elven felülméretezek jócskán bármilyen géphez valami kacat tápot és nesze neked működik, akkor az már fasza táp. Fuck logic!
"Olyan, akinek nincs semmi tapasztalata ezzel kapcsolatban, az miért is rontja itt a levegőt?"
Van HKC tápom ha annyira érdekel...
"Részemről befejeztem, mert nem éri meg felidegelnem magam egy-két "értelmes" ember hozzászólásától!"
Végre, ezt akartam elérni, van itt nélküled is elég hülye.
ui:Az összes kérdésem költői volt, ne baszogasd tovább a jó emberek agyát.
"Hart! Anyád, az! Kis okoskodó trágyadomb."
Már anyázunk is? Hát igen, névtelenül kemény is az ember. Okoskodó? Lehet, de az egyszer biztos, hogy te az égvilágon nem értesz semmit ezekhez, de a tutit azt megmondod. Amúgy jó volt látni ezt, bebizonyítottad mérhetetlen intelligenciádat(pontosabban annak hiányát). Remélem is,hogy befejezted, megsúgom senki nem kíváncsi rád, bár nem tagadom, én jókat szórakozok mostanság az idiótákon(te igazi díszpéldány vagy), jó látni amikor semmit nem tudnak, így végső mondhatni elkeseredettségükbe ilyen primitív megnyilvánulások születnek mint pl amit te az előbb leírtál.
Nem úgy volt abba hagyod? Kicsit unalmas vagy, bár élvezet olvasni ahogy bebeszéled magadnak, hogy te vagy a messiás én meg a kötekedő élettelen hülye. Nem sértés, de magadból csinálsz ennél is nagyobb barmot.
" Ha lenne HKC tápod, akkor nem okoskodnál,"
Van HKC tápom, egy usp-5580.
"Semmit nem értek hozzá."
Miért, talán igen? Valószínűleg alap fogalmakkal se vagy tisztába mint pl 12V-os ág, kimenetek zaja, kondenzátorok stb.
"Tökéletesen működik, halk, és jóval olcsóbb, mint drágább társai ( Chieftec, Cooler-Master, stb ) "
Ez is gyönyörű mondat, egyrészről márka alapján nem ítélünk. Se CM, se Chifi nem gyárt belsőket, veszik és sajnos nem mindig jót. Lásd Arena széria=cwt pufp belső, de a CM is hajlamos csúnyán leadni, pl gyengébb minőségű AcBel Polytech vagy Seventeam belsők, de ékes példa még a GX Lite 500/600(a 700-as már jobb) az elcseszett csoportfesz szabályázású ATNG elektronikájával.
"Én tapasztalatból mondom, hogy jártam már úgy, hogy Chieftec tápegységem pukkant el!"
Minden meghibásodhat, sőt Chifinél még jó esélyed volt valami kacatot kifogni(vagy régebbről volt egy szar készenléti körrel legyártott delta széria), de ettől nem írunk le egy gyártót és ettől semmivel se lesz jobb a HKC.
Az meg, hogy neked működik nem vonja maga után, hogy a tápegység jó, codegennél se szentírás, hogy meg kell halnia, de tagadhatatlan, hogy bőven van elhalálozás és olyankor mindig ott az esélye esetleg más hardverek károsodásának.
ui: Vissza kéne térnem PH! táptopikba, ezek a komoly szintű emberek felváltanak a tápos kérdéseknél úgy érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!