Öszetudnátok nekem állítani egy olyan konfigot amin futan a a mw3? max 86ezerért?
Na elmész te a f.szomba mostmár! Mit szólsz be nekem te k...g?
Sokat mernék tenni rá hogy sokkal több gépet raktam össze mint te, nekem olyan ne szóljon be aki azt mondja hogy MW3 el sem indul HD5550-en...
A te géped aztán marhajó, a 160-as vinyóval...
Idióta...
Nem azért gurultam méregbe mert jobb VGA-t raktál a tiédbe (egyébként hol kerül 20-ba egy GTS450?)
Hanem a lekezelő, beképzelt stílusod akasztott ki, amit hanyagolhatnál mert nem ismersz, és nem tudod hány gépet raktam össze.
Amit te a HD5550-ről írtál az sem volt okosabb hozzászólás.
A 160-as HDD meg tényleg nagyon kicsi, tudom hogy egekben van az ára, de akkor is.
Ugyan is ezzel foglalkozok, gépeket rakok össze kis pénzű emberkéknek, akiket át akarnak verni. Esetleg ha érdekel a GeForce GTS450 512MB Gigabyte GDDR5-ös 19.990 forintér, itt rendelhetsz.Csütörtökön rendeltem 5 darabot.
Én sem spóroltam ezeken, MSI alaplap, Sapphire VGA, Hipro táp mind megbízhatóak, és a CPU is simán elég arra amire neki kell.
Csak én úgy láttam jobbnak ha a nagyobb VGA helyett inkább kétszer akkora HDD-t teszek bele, mert MW3 már a HD5550-nel is megy legalább közepes grafikán, a hely meg mindig jól jön.
Legalább közepes grafikán? Ne butáskodj 800x600-on és látszik a kétoldalt a fekete széle.A HD 5550 nem játékra való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!