Öszetudnátok nekem állítani egy olyan konfigot amin futan a a mw3? max 86ezerért?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 16:42
21/26 anonim válasza:
Bocs hogy kozbeszolok de nekem egy asus geforce 210 van ami kb olyan eros mint 1 hd 5550 talan meg gyengebb is es megy 1280x1024 felbontason high grafon 20-30 atlag fps el
22/26 anonim válasza:
23/26 anonim válasza:
Atya úr isten, kik adnak itt tanácsot!
24/26 anonim válasza:
Ha végigolvasnád a linkelt oldaladon a hozzászólásokat is, akkor látnád hogy többen is beírták hogy kis gyenge kártyákkal is egész jól megy.
De te biztos jobban tudod mint egy rakás ember aki már játszik is vele...
25/26 A kérdező kommentje:
Ilyenek össze veszni egyébként sem azt kértem hogy high grafon fusson, nekem a grafika a legutolsó és ha azzal a kártyával futni fog akkár minimumon de 30fps-el akkor nekem megéri az a plusz hdd.
2011. nov. 14. 14:34
26/26 anonim válasza:
A HD5550-en low grafikán tuti hogy menni fog 30 fps-sel, de szerintem még mediumon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!