41/70 Panda Péter válasza:
na igen, egy HKC 500W már 300W-os terheléstől összefossa magát, egy Seasonic X400-at meg simán lehet akár 600W-TAL!!!! terhelni.
42/70 Heckler válasza:
A legbitangabb processzor + 6950-es sem esznek meg együtt 400-at sem, akárhogy terheled, akkor mi a sz*rnak vegyél hozzá egy vagyonért 600-ast, de most komolyan. Az már a csatlakozókon is látszik, hogy az ilyen 600-as dögöket a Crossfire/SLI rendszerekhez gyártják.
43/70 anonim válasza:
Ki az a hülye aki Radeon HD6950-es videokártya mellé 450w tápot vesz? Ne röhögtessetek.Legalább egy CHIEFTEC CTG-550-80PB 550W való.
44/70 Panda Péter válasza:
köszönjük pistike, leülhetsz, egyes.
45/70 anonim válasza:
Király Zoli
Na még egy okoskodó.
nézd meg mennyit fogyaszt a teljes rendszer és mennyit ad a táp vagy csak nézd meg mit írogattunk az előbb.
Rájönnél egy GX450 elég.
Vagy mit akartok Chiftec CFT-650-t?
46/70 anonim válasza:
Szerintem, ülj le Panda Péter, ez gyenge egyes.
47/70 Heckler válasza:
A már "csakazértis" elven hajtogatod a hülyeségedet, nem?
48/70 Panda Péter válasza:
miért is? eddig érveket, tényeket, teszteket nem láttam tőled, csak fröcsögést. én legalább alá tudom támasztani, amit mondok.
49/70 anonim válasza:
Szerintem meg nektek kéne leülni.
Szeretem az ilyen infó szakos zseniket. Hallottatok valamit vagy láttatok és azok már tények. Csak tudatom hogy amit mi hoztunk azok a tények.
50/70 anonim válasza:
megint szánalmaskodsz.
neked eszedbe nem jutott volna hogy egyáltalán táp példát hozz fel, de most őszintén nem így van?
Amúgy hány éves is vagy, hogy itt osztod azt észt a marhaságról.
Egyébként egy dolgot mondj meg. Ha a teljes rendszer nem fogyaszt 400W-t akkor miért nem jó egy stabil 450W-s táp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!