21/70 anonim válasza:
Igen, hallottam GX450-ről, aki már rakott össze gépet az tudja, hogy HD6950 2GB GDDR5 mellé nem szabad 450w-os tápot tenni, legyen az Cooler Master GX450W 450W.A kérdező CORSAIR GS600W tápegysége tökéletes, mert soha nem árt ha marad egy kis kakaó pluszban, és ha netán majd a Sapphire HD6950 2GB GDDR5 unlokolni szeretné, akkor pláne jól jön a CORSAIR Gaming Series GS600W táp.
22/70 anonim válasza:
ilyen áron van azért jobb táp is.
23/70 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy van de felelőtlenség a HD 6950 2gb mellé egy Cooler Master GX450W 450W tápot ajánlani.
24/70 anonim válasza:
Figyelj szerintem azt te is tudod hogy elbírja.
Amúgy én azt mondom ha a kérdező ennyit rá szán tápra akkor ne ezt vegye.
25/70 Panda Péter válasza:
maximum egy bulldozer (kazán) procival tudná egy 6950 elérni a 450W-os határt, szénné húzva és unlockolva. ezekről meg nem volt szó.
más: a gx450-ben imsert, bevált, megbízható 80plus bronze-os enhance bél van, a corsairról meg nem tudni semmit. az új CX szériát alapul véve nem lehet túl jó, pláne nem ennyiért.
26/70 Panda Péter válasza:
egyébként meg lehet nézni a fogyasztási adatokat mr profi, tuningolt, előző generációs core i7-tel is ALULRÓL nyaldosta a 400W-ot.
27/70 anonim válasza:
Ebbe most Pandának csúnyán igaza van. 405W GTX480-al is.
28/70 anonim válasza:
Panda Péter ha raktál volna össze gépet akkor tudnád, hogy HD 6950 2gb mellé, jó minőségű 500W a minimum ajánlott tápegység. Ezek után ha bármi történik és Cooler Master GX450W 450W tápot használtad, ugrik a garancia.Kétlem, hogy megéri kockáztatni, nem kis összegről van szó.
29/70 Panda Péter válasza:
úgy látszik, te a tényekből sem értesz. EMBER! egy BIVALYERŐS konfigban is max 400W-ot zabál a kártya. azt meg egy GX450 önmagában a 12V-os ágon leadja, nemhogy kompletten. egyébként a kis teljesítményű minőségi táp nem vág haza semmit, egyszerűen nem megy, ha nagyobb terhelést kap, mint ami rá van írva. a videókártyagyártók által adott ajánlásokat meg nem igazán kell komolyan venni. a garancia meg boltja válogatja, de szerintem (még ha elő is fordulhatna, hogy a kis táp kinyírja a kártyát, de ilyen nem fordul elő), attól még él a gari. a gagyi táp meg megint más kategória.
30/70 Panda Péter válasza:
egyébként a személyeskedést befejezhetnéd, főleg hogy nem ismersz. nem egy gépet raktam már össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!