1/70 Heckler válasza:
Igen, de kötve hiszem, hogy ami hardware-ed van, az fogyasztana ennyit. Bőven megtenné egy jóval olcsóbb FSP Aurum is.
2/70 anonim válasza:
Igen, jó. Milyen konfigurációhoz kell?
3/70 A kérdező kommentje:
Köszii! Ennyit akartam! :) Fejleszteni fogom a gépem + hardverekkel azért gondolkodtam ebbe...
2011. nov. 6. 12:32
4/70 Panda Péter válasza:
van jobb is ennyiért/olcsóbban.
5/70 anonim válasza:
Panda Péter véleményét osztom.
Szerintem gondold át ezt.
Milyen is a géped?
6/70 A kérdező kommentje:
2011. nov. 6. 13:05
7/70 Heckler válasza:
Maximum terhelésen jó, ha a 350 Watt fogyasztás összejön, tényleg baromira megéri a drága 600 Wattos táp...
8/70 A kérdező kommentje:
Ez egyfajta berögződés... Sajnos most már itt állok a vásárlás előtt és nem hiszem, hogy valaki is le tudna beszélni... :D
2011. nov. 6. 13:20
9/70 Panda Péter válasza:
cooler master gx450-nél nem kell erősebb, de ha az ablakon akarod kivágni a pénzed, hát hajrá.
10/70 anonim válasza:
Jó az a táp, nem fogod megbánni.
Panda Péter megint jön a hülyeségeivel "cooler master gx450-nél nem kell erősebb, vagy ne vegyél gigabyte alaplapot mert bugos USB3 vezérlő van, kékhalálozni fog"
Panda Péternek ez a berögződése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!