Az intel vagy az AMD találta ki az LGA tokozást?
Ezt a tűs dolgot másodjára hozod fel, szóval megkérdezem, hogy mi a gond vele? Tudsz valamilyen technikai érvvel előállni, hogy mi a gond a sockettel?
Az eddigiek alapján választ nem igazán várok...
Itt van a fiókomban két elfüstölt Intel processzor (mert lejjebb vették az órajelet végleg), kulcstartónak használom őket.
Még mindig nem válaszoltál, mi a gond a sockettel?
Nekem 2db Celeronom is elfüstölt, igaz a régi időkből: Celeron 533 és 600MHz-es példányok voltak...
Az AMD is használ LGA tokozást csak nem minden platformján...biztos nem égető szükséglet a váltás, mert különben megtették volna asztali fronton is már 2006-ban.
Mi volt a problémád az AMD procival? Vagy nem is a procival volt a gond, hanem a gagyi alaplappal vagy a táppal? Magukkal a procikkal tényleg nincs gond...teszik, amit tenniük kell, az árukért általában rendesen megdolgoznak. Nem tudom miért nem lehet szeretni valamit anélkül, hogy utálkoznánk? Én szeretem az AMD-t, igen, de nem utálom az Intelt és nem is megyek flémelni meg fröcsögni máshova, hogy mekkora f0s szerintem. Másokat úgysem fogsz meggyőzni a saját igazadról...vagy netán magadat győzködöd?
Csak egy kérdés, hány éves vagy? Valami 12 éves kisgyerek, aki elolvasott néhány dolgot a neten, és máris szakértő?
Mindkettő jó, és hülyeség, hogy nem lehet elfüstölni az Intelt, mert egy régi 2,8 GHz-es Celeronomat sikerült elfüstölni (alaplappal együtt)
Remélem nem haragszol, ha kiokítalak egy kicsit a hülyeségekkel kapcsolatban, amiket itt összehordtál...
"Azzal is baj lehet ha tűs, hogy elgörbülhetnek a lábak."
Soha, egyetlen AMD vagy Intel processzoron sem görbültek el a lábak azok közül, amiket láttam. Tudod, mikor görbülnek el a lábak? Ha a user annyira hülye, hogy elforgatva akarja beledugni a lapba a processzort, és mivel nem passzol, belenyomja erővel... Ellenben megvan az az előnye, hogy több áramot bír, és nem történik vele olyan dolog, mint az LGA-val, nézd csak:
Igen, ezek bizony megolvadtak.
"az AMD a gyári hibás 4 magosait eladja 3 magos processzorként ha valami gebasz van benne, míg az intel kidobja."
Szerinted a 3 mega cache-es i3-asok hogyan keletkeznek? Úgy, hogy letiltják a cache sérült részét, és eladják. A HT-t nem támogató i5-ösök szintén (nem bírják, úgyhogy le van rajtuk tiltva), jövőre meg jönnek a hatmagos LGA2011-esek, letiltott magokkal. Úgyhogy erről ennyit.
"az AMD alig halad a "korral"
Ha az AMD alig halad a korral, akkor az Intel milyen technológiákat licencel tőlük? Ők csináltak először kétmagos és négymagos processzort, 64 bites utasításkészlet (ezt használják az Intel processzorok is), vektoros gyorsítás lebegőpontos műveltekhez (addig azt csak a gpu tudta), SSE5, FMA4, első integrált memóriavezérlő, később teljesen integrált északi híd, Cluster based multithreading, első APU...
"Ha kérdezitek tőle h miért akkor nem fog válaszolni"
Ha ott lenne se mondana semmit, mert sejtésem szerint ugyanolyan fröcsögő troll, mint te. Így szar, úgy szar, érvek meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!