Az intel vagy az AMD találta ki az LGA tokozást?
Elvagytok :D
AMD jobb sokkal, mint az Intel. Nekem volt mindkettő, és szerintem így jó. Ja kedves kérdező, miért is menne csődbe az AMD? És melyik párhuzamos univerzumban veri a kétmagos i3 egy hatmagos AMD-t, esetleg belinkelnéd, hol olvastad?? Nem is melegszik annyira, mint ahogy mondják, csak a laptopokba szánt verziók. Ja és az i5 2500-t leveri simán egy AMD Phenom X6 1100T
Tessék itt egy link is: [link]
Ezen oldal amit belinkeltél azon oldalakhoz tartozik, amit már említettem. 10 esetből 2x van a topon az amd az intel felett. Sok helyen az intelt istenítik, sok helyen az amd-t.
Nem tudom már hol olvastam, de ott ezt írták ezért kérdeztem.
ez aztán a csoda! :D
az újabb négymagos simán elveri a régi egymagost?
nem is gondoltam volna.
@00:12
Szidhatod a Prescottot, az enyém is az, úgysem tudsz meggyőzni. A kollégádnak meg üzenem, hogy takarítani kéne a gépet. Az enyém is volt 70 fokos, mikor 2 évig nem takarítottam.
Arra meg tényleg ne verd a melled, hogy a 25-30 ezres procid veri a kb 1500 ft-ot érő 6 éves P4-et.
Nem csoda, hogy veri a 2009-es proci a 2003-ast. De egy régi P4-gyel szemben fikázni az X4 fogyasztását/hőtermelését...hát ezt nem éreztem indokoltnak...
Másrészt a kazán/forrósodó legendát próbáltam megcáfolni az Én eredményeimmel, úgy, hogy egy tök átlagosan szellőző házam van (2x12cm venti 1000rpm-en) és majd 1 éve nem takarítottam (ez elülső porszűrő már tömítve van). Most hétvégén kitakarítom, talán nyerek vele további 2-3C-t.
Nem verem a nyálam, ma már egy ilyen procira nem is lehet...sőt másfél éve, amikor vettem, akkor se volt brutál proci (de nekem bőven elég).
Nem mondtam, hogy az Intelnek nincs jobb teljesítmény/fogyasztás hányadosú procija, mert simán van, de egy 95W TDP oszályba sorolt proci sztem még a tűréshatáron belül van, nem lhet kazánnak nevezni (130-140W TDP az már tényleg húzós, ingyen sem kéne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!