Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az intel vagy az AMD találta...

Az intel vagy az AMD találta ki az LGA tokozást?

Figyelt kérdés
Ki találta ki? És ha az intel akkor az AMD ellopta?
2011. júl. 19. 09:40
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Ez a video 10 éves, azóta sokminden változott! Itt még az AMD procikban nem volt hővédelem maximum az alaplapon (ott se mindegyiken), ami képes volt megvédeni a procit ha leállt a ventilátor...viszont leszedett bordával olyan gyors a felmelegedés, hogy az alaplapi védelem nem volt megfelelő (már ha volt az adott deszkán). Az Athlon 64 óta (2003 vége) már nnem füstöl el az AMD sem ha leveszed a bordát.

De ezzel az erővel nézhetjük ezt a 2005-ös videót is, ahol szétégnek a lapok a nagyfogyasztású kétmagos P4 extrém alatt:

http://www.youtube.com/watch?v=JeFyUiV6gxI

2011. júl. 22. 12:46
 32/60 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=cAqlA9EJ4ME&feature=related

Ugyanaz a hűtőleszedős teszt csak kicsit később (2004-es lehet)...

2011. júl. 24. 00:51
 33/60 A kérdező kommentje:
Az intel akkor is jobb marad az AMD-nál. Ez szinte törvényszerűség. Lásdd Dávid és Góliát
2011. júl. 24. 11:47
 34/60 A kérdező kommentje:
Ráadásul az AMD csúcskategóriás procija is TŰS. PGA tokozású. Amikor néztem azt hittem beszarok a röhögéstől.
2011. júl. 24. 11:49
 35/60 anonim ***** válasza:
És ha tűs, akkor mi van? Nem igazán értem, hogy ez most hol gond... Ráadásul a történelem során előfordult már egy párszor, hogy az Intel cuccai le lettek mosva a színről (K6-3, Athlonok).
2011. júl. 24. 12:58
 36/60 A kérdező kommentje:
jah biztos volt ilyen, de akkor ne is említsük hogy az AMD hányszor volt "lemosva"
2011. júl. 24. 14:03
 37/60 A kérdező kommentje:
Már egy a 2500 as i5 ös elveri az AMD csúcskategóriás processzorait.
2011. júl. 24. 14:04
 38/60 anonim ***** válasza:
Amúgy te mindig a legdrágább processzort veszed, amit kapni lehet? Engem spec. nem igazán érdekel, hogy kié a leggyorsabb, amíg 80 ezerbe kerül.
2011. júl. 24. 14:05
 39/60 anonim ***** válasza:

És ez miért számít, hogy kié a legerősebb proci, ha a legnépszerűbb árkategóriában (15-30.000 között) mindkét gyártó jó képességű procival rendelkezik, amik kielégítik a felhasználók 90%-ának az igényét. Az a lényeg, hogy mindkét tábor elégedett azzal, amije van és ez is azt tükrözi, hogy mindkét márka megbízható és jó. Felesleges fanboykodni...komolyabb helyeken még ciki is. Látszik az érettebb felhasználótáború fórumokon a pártatlanság...amikor az AMD jobb véltel, akkor a többség AMD-t használ, ha az Intel, akkor meg Intelt. Való igaz, hogy az utóbbi lassan 5 évben az Intel uralja a csúcskategóriát és a nála sokkal kisebb AMD kénytelen a belépő és középkategóriában versenyezni...de ez nem olyan rossz, mert ezekben a kategóriákban fogy a legtöbb CPU. Szerintem mindenkinek jó lenne az az 1999-2006 között folyó verseny, ahol az Intel és az AMD keményen viaskodott, hol az egyik-hol a másik volt jobb...

Arra verni a répát, hogy milyen gépe van valakinek szintén szánalmas...mindenkinek mások az igényei és mást bír el a családi kassza...lenézni valakit azért, mert neki elég egy alap gép vagy elégedett a másik gyártóval is, esetleg nincs pénze jobbra...hát elég gyerekes dolog. Én, mint írtam az elmúlt 9 évben teljesen elégedett vagyok az AMD termékivel, végigpróbáltam szinte mindent a Duron 900-tól a Phenom II x4-ig és azt kell mondjam, hogy aki ezt csak indulatosan fikázni tudja az nagyon nincs képben...

2011. júl. 24. 14:36
 40/60 A kérdező kommentje:
Én akkor is jobban bízok az intel ben. Én is 5-6 éve intelt használok, és semmi bajom nincs vele. Egyszer volt AMD-m elég is volt. Én ezzel csak azt akarom mondani hogy az intel mindig is fejletteb volt az AMD -nál. Akinek meg AMD-je van és jó neki akkor használja, én leszarom. Biztos volt olyan időszak amikor az AMD volt felül, ezt az intel orvosolta is. De amm azt mondják hogy az AMD játékra jó. Csak az AMD nek ideje lenne leváltania a tokozását, mert az a tűs pga elég kaki már.
2011. júl. 24. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!