Intel Core i3-2100 vagy AMD Phenom II X4 955?
Üdv, melyik lenne jobb? Játékra és videókészítéshez lesz majd a gép.
Intel Core i3-2100 3,1GHz LGA-1155
AMD Phenom II X4 955 3,2GHz AM3
Köszönöm a válaszokat.
OFF: hosszú linkeket köszönjétek annak, hogy gyk.hu-n nem lehet goo.gl-t használni. :)
Viszont az a Prohardveres cikkből is kitűnik hogy játékok alatt a min fps Phenom II X4 955-el jobb.
Tehát ha nem valami közép felső kategos kártyát teszel alá akkor Phenom II X4 955.
A Phenom II-t vedd.
Ami ki tud használni 4 magot ott jobb mint az i3, és egyre több ilyen van. Natív 4 mag mégiscsak jövőbiztosabb mint 2 mag + HT. Játékoknál is jól jön.
Egyébként ha BP-en vagy besétálsz iponba, és ennyiért már a Phenom II X4 965-öt is megkapod, ami még jobb.
Figyelj! Ne akarj AMD-s lenni! Nem jó az :D
Nekem 2x isvolt ROSSZ élményem AMD-vel! Core i3 2100-am van, és tudod mi ebben a jó? Ha megunod, teszel bele i5öt, vagy i7et! AMD nemjó, hamar melegszik, és szinte az i3 annyi tudással rendelkezik mint az AMD akkor meg mit akarsz? INTEL EZ NEM KÉRDÉS!
gtxforce:
Te hülyébb vagy mint a sok éves átlag...
Kb annyit értesz az AMD-hez hogy arra a semmi óriási túlzás.
gtxforce:
Amit előttem valaki írt neked lehet kissé túlzás viszont van benne igazság.
Figyelj amit írtál az személyes tapasztalat.
Arra is gondolj hogy ez nem feltétlenül minősíti az AMD-t.
Nekem is volt intellel és AMD-vel is csalódásom még se ítélem el őket.
Egyébként meg amit írtál nem pont valóságtükröző adat és még javarészt az is közre játszik hogy elfogult vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!