Az intel vagy az AMD találta ki az LGA tokozást?
Én a kérdezőt nem értettem hogy mi baja...
Az isten b@x@ már meg azt a sok idiótát aki azt terjeszti, hogy az AMD hajlamos leégni a túlmelegedéstől! (Azokra célzok akiknek a kérdéseit, válaszait olvastad) Ezekben már van védelem. A FullHD dolog a "teljesítmény hiánya" miatt vetődött fel az írásomban. Egyébként én sem használom ki, de egyszer kikell próbálni mit tud. Ha neked az Intel a jobb, akkor az a jobb.
"Az AMD-t utálom mint a *****."
De gondolom ezen állításodat csak olyan dolgokkal tudod megindokolni, amit a nagybátyád koleszos lakótársának az unokatestvérének a hasonmásától hallottál.
Nerm tudom hol sülnek meg sorra az AMD procik, mert egyrészt van hardveres hővédelem, másrészt meg egy-két modellen kívül nem kazánokról beszélünk. Anno pont a P4 volt a kazán, az Athlon 64 erősebb és hűvösebb volt nála, mindenki azt vett, aki kicsit is értett a géphez...de már ez sem tegnap volt. Az, hogy nekem a Phenom II X4 nem megy terhelve sem 55C fölé (igaz egy 7000Ft-os hűtés van rajta) az szerintem elég jó...sosem fog megsülni. Aki meg bezárja a prociját egy alig szellőző házba és kis vakarcs hűtőt alkalmaz az nem csodálkozzon, hogy magasak a hőmérsékletek, főleg nyáron.
Az AMD-t utálni meg nem tudom miért jó...mi az, hogy valaki utálja? Tudom, hogy mindenki azt isteníti amit maga is használ, de miért kötődik valaki érzelmi szálon a gyártókhoz azt nem fogom megérteni. Ehhez értenek az "okos" magyar emberek: irigykedés, gyűlölködés, mások eltiprása és a másság kirekesztése...nagyon büszkék lehetünk magunkra. Hogy lehet egy terméket gyűlölni, ráadásul alaptalanul és valószínűleg nulla tapasztalattal.
Az LGA meg egy tokozási forma (mint a PGA vagy a BGA), amit először 1996-ban használtak (az első hozzászólásban leírták)...az Intel 2004-től alkalmazza a technológiát, míg az AMD 2006-tól a szerver prociknál.
Egyébként én szeretem az AMD cuccokat, amihez kell az is, hogy elégedett legyek velük. Az első Celeron 500-as rendszeremmel rengeteget szívtam (igaz az alaplap miatt) és kiábrándultam belőle...2002-től csakis AMD-ben gondolkodom és idáig nem bántam meg....úgy néz ki, hogy a következő procim is AMD lesz, mivel AM3+ deszkám van, szóval egy FX majd belecuppan és nagyon jól elleszek vele és nem érdekel, hogy ki gyűlöl ezért (röhejes...Én egyáltalán nem gyűlölöm az Inteles dolgokat...mi hasznom lenne belőle...csak gyomorideget kapnék a negatívitástól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!