Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer gépnek amin nem laggol...

Gamer gépnek amin nem laggol egy játék sem mi lenne a legjobb összetétele? (A GPU, CPU, Hűtő, stb)

Figyelt kérdés
szept. 29. 18:52
 71/102 anonim ***** válasza:
Egyebkent hány éves vagy?
okt. 2. 17:41
 72/102 anonim ***** válasza:

"A 16gb drágább mint a 8gb?"

Az ugye nagyjából tiszta, hogy 2kg kenyér kétszer annyiba kerül, mint 1kg?

#69-nek meg legfeljebb annyiban van igaza, hogy 1 darab 16 gigás modul olcsóbb, mint 2 darab 8 gigás, de a 16 giga soha nem lesz olcsóbb, mint a 8.

A kiskertes és 1500 hektáros hasonlat meg úgy hülyeség, ahogy van. Egy kiskert drágább, mint 1500 hektár termőföld? Ha tudsz ilyet azonnal vedd meg, vagy ha nem kell, akkor mondd el nekem, holnap megyek és megveszem. Te egy párhuzamos valóságban élsz ugye?

okt. 2. 18:06
 73/102 anonim ***** válasza:
Am ez szerintem tényleg egy troll
okt. 2. 18:07
 74/102 anonim ***** válasza:
72es, nyilván ironikus volt a válasz, a kérdező vagy troll vagy 12 eves, vagy abszolút fingja sincs semmiről, esetleg a 3 bármelyik kombinációja
okt. 2. 18:12
 75/102 A kérdező kommentje:
Nem troll nem fiatal, hanem gépet szeretnék venni de eddig még nem volt problémám mert mindig jók voltak amiket vettem csak most egy játékra kifejlettet szeretnék és nem foglalkozom hardverekkel
okt. 2. 18:16
 76/102 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozol?
okt. 2. 18:18
 77/102 A kérdező kommentje:
... Fiatal vagyok egyetemes...
okt. 2. 18:36
 78/102 anonim ***** válasza:
Megrendelted már valamelyiket?
okt. 2. 18:39
 79/102 A kérdező kommentje:
Nem még holnap fogom délben
okt. 2. 18:45
 80/102 SIDLER22 ***** válasza:

4 TB nem kell játékra és kész. Nem tudom azóta fordult-e a kocka, de még mindig mi értünk jobban hozzá (elvileg).

Szóval mint szakmabéli mondom, hogy nem kell játékra 4 terra.

Nekem életem képeinek meg videóinak gyűjteményéhez nem kell 2 terra pedig van pár tízezer fájl.

Holnap délben akkor rendeld meg a gépet fiam.

Hogy melyiket veszed, végső soron neked tök mindegy mert minden játékot bírni fog és mivel tök hülye vagy az egészhez úgysem veszed észre a különbséget (legfeljebb ha valamit rosszul állítasz be szoftveresen).

Nekünk mint PowerUser-eknek fontosak egy gép ismérvei, de neked ez olyan lesz mint a fehér kenyér meg félbarna kenyér. Mindkettő ugyanúgy kenyér és ehető.

okt. 2. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!