Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer gépnek amin nem laggol...

Gamer gépnek amin nem laggol egy játék sem mi lenne a legjobb összetétele? (A GPU, CPU, Hűtő, stb)

Figyelt kérdés
szept. 29. 18:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 A kérdező kommentje:
Sokat gépezek azért is kell 5 évente szoktam cserélgetni telefont meg 3-4 évente
szept. 30. 21:21
 42/102 SIDLER22 ***** válasza:

Ha gyenge a videókártya akkor vegyél bele új videókártyát. Ha kevés a hely, akkor vegyél bele merevlemezt vagy SSD-t.

De rendben. Ha van rá pénzed és ezt szeretnéd akkor cseréld le. Lebeszélni úgysem tudlak róla.

A gyártói konfigurációkat én elengedném. Tapasztalatból tudom, hogy a legutolsó sz@rokat rakják ezekbe a gépekbe és eladják 2-3 szoros áron őket.

Nyílván az általad összerakott konfiguráció lenne a legjobb amit vehetsz, de mivel ez a terület neked teljesen homály, ezért valaki mástól kéne ehhez segítséget kérned. Itt ugye két opció is van. Az egyik, hogy kiírod ide GYK-ra, ahova boldog-boldogtalan beírkálhat mindenfélét és bár sokszor tényleg jókat írnak... itt továbbra is egy ingyenes tanácsadásról van szó egy olyan személytől (vagy személyektől) akiknek még a felhasználó nevét sem tudod.

Arany középútnak én az összekészített gép konfigurációkat javasolnám. Ezek nem gyárilag összerakott gépek hanem a webáruház emberei által összerakott konfigurációk amiket rendelés esetén Ők raknak össze neked.

[link]

Itt például vannak ilyen gépek.

szept. 30. 21:28
 43/102 A kérdező kommentje:
Köszi de jut eszembe hogy van informatikusom akiktől tudok venni és összerakják nekem
szept. 30. 21:31
 44/102 anonim ***** válasza:
Akkor hajra
okt. 1. 03:15
 45/102 A kérdező kommentje:
Köszi
okt. 1. 06:57
 46/102 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben hosszas menetelés után eljutottunk sehonnan sehová.
okt. 1. 07:41
 47/102 anonim ***** válasza:

Igazából az a hardver ami neked van bizony még alkalmas arra, hogy mindent elfuttasson nagyjából lagg mentesen. Mondjuk a 4gb vram már lassan lehet nagyon karcsú lesz illetve a 6-8 szálas processzor is, Hogwarts Legacy is betud akadni 16gb rammal. Tehát még java részt szinte a te géped is alkalmas arra, hogy elvigyen mindent csak, hogy a téma rövidre legyen zárva 600-ért ez a legjobb gép ami össze lehet rakni. Vagyis a processzor lehetne X3D is de ott az árazásokkal kicsi kavarodások történtek, a zen 5 prociknak meg nem csak a teljesítményük nem sokkal nagyobb de az áruk sem akar beállni.De ha Full HD-ba akarsz játszani akkor indokoltak lehetnek ezek a procik akár egy 4070 Ti, RX 7900 XT szint mellé is. De amúgy hosszú távon a 8 mag simán elég nem kell drágább vagy régebbi 12 magos Ryzen játékra vagy ha a kereted többet engedne akár meg is vehetnéd, de nincs nagy jelentősége.

Ez a gép egy kicsit túl lépi a 600 ezres keretet de azzal tudsz enyhíteni az áron, hogy pl kisebb tápot veszel Tier B vagy felette ami esetleg nem atx 3 mert egyébként egy Seasonic B12, vagy G12 GM, Cgieftec powerplay is nagyon jó tápok pl, vagy beéred egyenlőre 1TB SSD-vel is. Videokártya konkurensnek pedig ott van az RX 7900 GRE. Csak azért írok így mert mintha semmi nem lenne jó neked.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

okt. 1. 11:13
 48/102 anonim ***** válasza:
47-es: AM5 platform mellé 7000MT/s-es RAM-ot nem veszünk, mert rosszabbul fut mint a 6000MT/s-es.
okt. 1. 12:06
 49/102 anonim ***** válasza:
25%
Nem fut rosszabbul mivel egy cl32-es 7000-es ramot linkeltem nem egy cl40-est. És itt már nem ugyanaz a helyzet ami ddr4-nél volt, hogy a 4133mhz cl19 rammal akár néha picit lassabb tudott lenni a játék mint 3600 cl19-el is akár. És úgyis van újabb Ryzen generáció is. Bár a zen 4 alá elèg a 6000 is de nem sokkal olcsóbb az se. Igaz abból van cl30 is de az nem annyival alacsonyabb késleltetés, hogy jobb legyen mint ehy cl32 7000mhz. Szóval nem kellene hülyeségeket írni!
okt. 1. 12:46
 50/102 anonim ***** válasza:
25%
Meg egyébként azért is linkeltem be ezt a 7000-es ramot mert ha kisebbet linkelek akkor ez a kérdező 10X rá kérdezett volna, hogy a nagyobb mhz mivel lenne jobb hát akkor tessék. De az tény, hogy 7000-es Ryzen mellett nem sokkal. A 9000 meg még nincs jó áron.
okt. 1. 12:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!