Gamer gépnek amin nem laggol egy játék sem mi lenne a legjobb összetétele? (A GPU, CPU, Hűtő, stb)
Például ezen a gépen nem laggol semmi. Minimális grafikai beállításokkal minden mai játékot el tud vinni Full HD-ban.
Legalább annyit tegyél meg, hogy egy max keretet megadsz. Hogyan segítsen bárki is, ha nem tudja, hogy mennyiből gazdálkodhatsz?
Tessék, itt van pl egy. Nem nagyon játszom, de gondolom ez meg fog felelni a támasztott igényeknek:
8-as laggolni a 1060 se laggol.
De a fő probléma az, hogy előbb kéne tisztázni, hogy lag alatt mit értünk.
Én például gyerekként sokáig játszottam még 30 FPS-ben játékokkal és hozzá szoktam. Szóval nekem az, hogy "laggol a játék" ilyen 15-20 FPS-nél kezdődik.
És ha ehhez képest a 1060-ast veszed alapul, akkor az egyik legfullosabb játék a Cyberpunk is elmegy rajta 30-40 FPS-sel. Szóval az én értelmezésemben nem laggol rajta semmilyen játék.
De mivel a kérdező is full h'u'lye hozzá és a fogalmakkal sincs tisztában, ezért az Ő szintjén próbáltam meg neki válaszolni.
Jó, akkor ha a kérdező nem ad keretet, akkor azt veszem alapul, hogy a határ a csillagos ég.
1 x ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI
1 x AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz
1 x FRACTAL DESIGN Torrent RGB TG fekete
1 x ASUS ROG-STRIX-RTX4090-O24G-BTF-GAMING ROG Strix OC GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X DLSS3
1 x KINGSTON FURY 64GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KIT KF560C30BBEK2-64
1 x CORSAIR RMx Series RM1000x 1000W V2
1 x SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V9P4T0BW
1 x BE QUIET! Dark Rock Pro 5
Ezen semmi nem fog szaggatni, cserébe 1,6 misi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!