Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer gépnek amin nem laggol...

Gamer gépnek amin nem laggol egy játék sem mi lenne a legjobb összetétele? (A GPU, CPU, Hűtő, stb)

Figyelt kérdés
szept. 29. 18:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 A kérdező kommentje:
Mert régi de vicces vagy hahaha
okt. 2. 19:57
 92/102 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy új, csak hogy jó, és nem laggol. Half Life 2t is nyomhatsz, az is jó.
okt. 2. 20:01
 93/102 SIDLER22 ***** válasza:

[link]

Itt láthatsz egy játék tesztet amibe a te processzoroddal játszik az ember 100 FPS körül.

[link]

Itt pedig egy másik tesztet amibe a GPU-ddal játszik magas grafikán 40-50 FPS körül.

Mondom én, hogy valami szoftveres baj lesz ott.

okt. 2. 20:23
 94/102 A kérdező kommentje:
Milyen hiba lehet?
okt. 2. 20:29
 95/102 anonim ***** válasza:
0%

" a GPU-ddal"

A gpu a videókártyának egyetlen alkatrésze, azzal önmagában nem játszik. Szakmabeli?

"magas grafikán 40-50 FPS körül"

Ja. Épp csak az átlag fps lófalloszt nem jelent, frametime grafikon meg nincs. Ezen kívül skálázva fhd, nem natívan, gyönyörű homályos képpel. 1080p natív esetén tudod mekkora az internal bontás amit renderel ilyen framerate-hez? Van vagy 540p. Szakmabeli? Messze vagy te attól, mint Makó Jeruzsálemtől... Ezen kívül értem én, hogy erre vered, de nem mindenki akar hitvány grafikát látni maga előtt mikor szórakozik. Pláne ha van keret értelmes hardvert venni. (Amit már napokkal ezelőtt megtehetett volna, akkor te sem vergődnél már itt a baromságaiddal.)

okt. 2. 20:49
 96/102 SIDLER22 ***** válasza:

Azért írtam GPU-t mert nem tudjuk milyen videókártyája van csak azt, hogy melyik GPU család van neki. Így fogalmilag pontatlan lett volna videókártyának hívni ami nem az.

Másrészt meg natívan Full HD. Nincs skálázás. Van a videónak FSR-el skálázott része meg anélküli.

És igen szakmabéli vagyok. Bár egy kicsit fogyasztó társadalom ellenes vagyok ezért próbálok mindenkit arra ösztönözni, hogy amíg valami rendesen használható addig ne dobjuk ki.

Egyébként te sem értesz hozzá. A "gpu"-t nagy betűvel írjuk helyesen. Tehát sötét vagy te is az IT-hoz.

okt. 2. 21:58
 97/102 anonim ***** válasza:

"...nem tudjuk milyen videókártyája van ... pontatlan lett volna videókártyának hívni ami nem az"

Tudjuk, hogy milyen van neki. Gtx 1650.

"És igen szakmabéli vagyok. "

Hát persze sinter, hát persze.

"amíg valami rendesen használható addig ne dobjuk ki."

40 fps felskálázás nélkül minden, csak nem használható.

"írjuk helyesen"

Mikor érvek nincsenek ugye, akkor kerül elő az aduász. Gratulálok hozzá.

okt. 2. 22:16
 98/102 SIDLER22 ***** válasza:

A GTX 1650 egy GPU. Nem egy videókártya.

40 FPS-sel a játékok nagy részében egész jól lehet játszani. Egyébként ugyanez a játék FSR-el Low Grafikán 80-90 FPS körül van, de ez végül is benne van a videóban szóval le sem kellett volna írnom.

A helyesírással kapcsolatban meg annyit, hogy nem én kezdtem. Te voltál aki a "terra" leírásába hatalmas problémákat véltél felfedezni. Én csak azt hittem, hogy akkor ez ér és lehet kisbetű, nagybetű, helyesen lerakott szóközök szintjén kötekedni, de akkor ezek szerint nem ez volt a célod. Bocsi, hogy félre értettem.

És most ez volt az utolsó, hogy neked bármidre is válaszoltam. Ha ilyen nagy ember vagy, hogy feljársz ide kötekedni meg lenézni az embereket minden kis sz@r miatt, akkor a továbbiakban elmondhatod ezt hanghívásban, Discord-on vagy Signal-on. Ugyanis 20 percenként írkálni egy flegmázást egy random fórum oldalon, nem nagy teljesítmény. Gyere VoIP-be és megbeszéljük, hogy ki mennyire szakmabeli.

Ellenkező esetben meg szállj le rólam és másokról is és próbálj meg a kérdezőnek segíteni vagy menj a fenébe.

okt. 2. 22:29
 99/102 A kérdező kommentje:
Kérlek ne veszekedjetek!
okt. 2. 22:41
 100/102 anonim ***** válasza:

Neked egy ilyen kell oszt' csókolom:

[link]

okt. 3. 10:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!