Honnan tudom leellenőrizni, hogy a gépemen megfelelően tudna-e futni a GTA IV? ( gépigénye )
Nem vagyok egy nagy gépszakértő, szóval ezen az oldalon le van írva mik kellenek : [link]
Nekem XP-m és azt írja az oldal, h XP esetén service Pack 3 kell. Nekem a szervízcsomagból a 2-és van. Hol tudom letölteni a 3. SP-ot? A második követelményhez találtam vmi hasonlót : Celeron(R) CPU 2.666GHz, 768 MB ( sztem eddig semmisem felelt meg :S ) Az én videókátyám RAEDON X600 series és serias secondary. Ez jó hozzá? Azt a hard drive spacet nem találom. Azt hiszem kb ennyi. Előre is köszi, aki segít.
már szerintem Athlon-t se éri meg venni még többmagosba se, sokkal inkább Phenom II X2, X4 vagy X6 ajánlott.
nekem több mint 4 éves lett vna a gépem amit 1 hónapja eladtam és amikor összerakattam 100EzerFT-ba került és jobb volt mint a tied szal nemtudom milyen méregdrága helyen rakattad anno össze. Másrészt egy 4 éves alsókategóriás(Celeron) géppel még csoda h nem menne a GTAIV. Máskor informáld magad mielött játékot veszel! :D
Ja igen.. Bár szerintem amikor nekem összrakta a gépet ez a csávó, akkor is voltak már jobb procik, videókártyák ( stbstb-k )mint amiket nekem belerakott .. :/ Amúgy azt, hogy hány ramos, hol tudom megnézni ?
És egy ráadás :D Amit írtál, hogy ésszerűbb egy középkategóriás gépet venni .. Mennyiből jönne ki egy ilyen gép kb ? Amin elmegy a GTA IV. Habár ha újat vennék, akkor már inkább fizetnék kicsivel többet, de akkor szépen fussanak rajta a nagygépigényű játékok, ne csak " elmegyegessenek .. "
Alaplap
Gigabyte GA-770TA-UD3
21.360
Processzor
AMD Phenom II X6 1055T Box
42.950,
Videokártya
Sapphire HD6850 1GB DDR5 11180-00-20R
46.170,
Memória
Kingston DDR3 1333MHz 4GB Kit CL9 (KVR1333D3N9K2/4G)
20.665,
Tápegység
Cooler Master Silent Pro 500W Active PFC Modular (RS-500-AMBA)
20.590,
ez pl szeritnem elég jó konfig, de ezt kb 10 perc alatt raktam össze oylan 150ezerbe kerül, a legújabb ati kártya van benne, jóval oclsóbb mint elődje bár kcisit lassab de ár/teljesítményben nagyon jó. amugy meg ha meg akarod tudni neked melyik a legjobb választás akkor egyszerüe beirod a nevét googlebe majd test és nézegetsz róla testeket milyen játék hogy fut rajta milyen beállításon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!