Honnan tudom leellenőrizni, hogy a gépemen megfelelően
tudna-e futni a GTA IV? ( gépigénye )
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy gépszakértő, szóval ezen az oldalon le van írva mik kellenek : [link]
Nekem XP-m és azt írja az oldal, h XP esetén service Pack 3 kell. Nekem a szervízcsomagból a 2-és van. Hol tudom letölteni a 3. SP-ot? A második követelményhez találtam vmi hasonlót : Celeron(R) CPU 2.666GHz, 768 MB ( sztem eddig semmisem felelt meg :S ) Az én videókátyám RAEDON X600 series és serias secondary. Ez jó hozzá? Azt a hard drive spacet nem találom. Azt hiszem kb ennyi. Előre is köszi, aki segít.
Akkor mi lenne ha most nvidia lenne benne? Vagy Pentium proci? Ugyanúgy nem menne. Nem vertek át, egyszerűen _réééégi_ a géped. Az első gépemben egy 400Mhz-es Celeron volt és az is 200e volt CRT monitorral. Azon sem megy a GTA IV :) Nem olyan a PC, mint az autó. Akármilyen fullextrás volt 3 éve egy gép, ma már röhögve nyomják le teljesítményben a középkategóriás pc-k. Fejleszteni kell. Ez van.
2010. nov. 3. 20:27
32/55 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan. Tegyük fel kapok egy gépet több százezerért, " full extrásan " felszerelve. Szép és jó, de pár év múlva cseréljem ki ismét százezrekért, azért mert az adott CD-t úgy tervezték, hogy kiba**ott nagy a gépigénye ? Magyarul szólva, ha szeretnél játszani egy kicsivel " igényesebb " játékkal, akkor 2 évente cseréljek gépet százezrekért .. húúha. Hát nem rossz, nem mindenkinek van lóvéja 2 évente gépet cserélni. Konkrétan nekünk lenne most lecserélni ezt a gépet, de minek ? Ezt a választ kapnám szüleimtől, plussz elküldenének meleg éghajlatra, de még akkor is ha magamnak akarom megvenni a gépet, úgyhogy dolgozok a pénzért, mert megmondanák, hogy azt a pénzt költsük/költsem értelmesebb dolgokra, és ne cserélgessem a gépet, azért mert egy-két CD nem jó bele, hanem vegyek olyan CD-t, amit elbír a gép. És végülis valahol igazuk lenne. Persze most nagyon beleéltem magam a GTA IV-be, alig vártam hogy holnap megjöjjön, de most meg már .. ( Amúgy szívem szerint én lecserélném a gépet (mert lassú is .. ) dehát ezt azért én sem várhatom el a szüleimtől, hogy a páréves gépet cseréljük le, fizessenek megint 200 ezret, mert nem fut rajta a GTA IV. xD)
2010. nov. 3. 20:38
33/55 anonim válasza:
Úgyvan, pont ahogy mondod. Így jár az, aki csak játékra használja a gépét. A PC munkagép, amin játszani is lehet. Gépet újítani azért kell mert extrém gyorsan nő az alkatrészek teljesítménye. A játékfejlesztőknek pedig nem az a célközönsége, akik sajnálják a pénzt arra, hogy felújítsák a 6 éves gépüket, hanem azok akik hajlandóak pénzt költeni.
Ha értelmes dolgokra nem használod a PC-t, akkor vegyél konzolt. Egy Xbox-ot 50 körül kapsz, azon megy a GTA IV.
2010. nov. 3. 21:29
34/55 A kérdező kommentje:
Jójó, de nemtudom honnan szeded, de szén gépem decemberben lesz 4 éves nem pedig 6 ...
2010. nov. 3. 21:56
35/55 A kérdező kommentje:
Jójó, de nemtudom honnan szeded, de az én gépem decemberben lesz 4 éves nem pedig 6 ...
2010. nov. 3. 21:56
36/55 A kérdező kommentje:
Még egy utolsó kérdés : a procival vagy a videókártyával van a nagyobb baj ? Szval ha lenne ugyanez a proci, de a gepkövetelménynek megfelelő videókari, akkor sem futna ?
2010. nov. 3. 22:10
37/55 anonim válasza:
Nem, akkor sem futna. Tök esélytelen. Kizárt. Akármit veszel bele, ezzel nem fog menni. Egy jó 4 magos procit is nagyon megdolgoztat, a te Celeronod nem tudna mit kezdeni vele.
Azért mondom, hogy 6 éves, mert ez egy 6 éves gép. Nekem tökmindegy, hogy mikor vetted, 6 éve adták ki ezeket az alaktrészeket és 6 éve építette őket a Dell egy gépbe. Mondjuk ha te 4 évvel ezelőtt vetted, akkor tényleg lehúztak.
2010. nov. 3. 22:22
38/55 A kérdező kommentje:
Értem. Annyit megtudják mondani, hogy az Intel pentium 4 és az AMD Athlon XP proci hány magos ?
2010. nov. 3. 22:35
39/55 A kérdező kommentje:
Bocs azt akartam írni, h annyit még megtudnál mondani *
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!