Mi baja lehet a HP Deskjet 2050 típusú készülékünk nyomtatójának? A színes nyomtatás nem működik megfelelően.
Amikor színes oldalt (konkrétan fényképet) nyomtatok vele, a papíron olyan színe van a képnek, mintha egy képszerkesztő programban átállítottam volna a kék-piros-zöld csúszkát. A rendszer szerint a színes patron majdnem tele van, és nem hiszem, hogy beszáradt a tinta, mert a készülék mindig be van kapcsolva (hogy melegítse a patronokat). Próbáltam a színbeállításokon is módosítani a nyomtató egyéni beállításain belül, de semmi eredmény. Addig nem akarok új színes patront venni, amíg meg nem bizonyosodom arról, hogy más módon is meg lehet oldani a problémát.
Tudna nekem valaki segíteni? Tényleg egy új patron lehet a megoldás?
Attól, hogy be van kapcsolva nem tartja "melegen" !
Hetente nyomtass vele pár sort és akkor nem fog beszáradni.
A mostani patronod, úgy tudod megnézni, hogy nyomtass vele 1-1 sort kék/piros/sárga és, ha hiányzik valami az beszáradás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!