Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mini PC vásárlás?

Mini PC vásárlás?

Figyelt kérdés

Ilyen gépet vettem, használtan. Párszor használt, külföldön vették.

Van valakinek tapasztalata, hogy hosszabb távon is időállóak?

[link]

[link]

aug. 12. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha játékre vetted csak jobb lehetőségeid lettek volna.

Ha valamiért el akarod rejteni a pc-t akkor ok, nem mennek hamarabb tönkre mint a szokásos pc/laptopok.

aug. 12. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

"Időálló" az mit jelent?

Relatíve tartós cuccok, régebbi hasonló ketyerével volt/van dolgom.

A hardver elég komoly ahogy #1 is írta játékon (gpu intenzív szoftverek futtatásán) kívül szinte bármire jó.

Gyors, a Ryzen 7 baromi erős, a Vega8 igp akár minimál játszogatásra is alkalmas.

Munkára is hibátlan mehet a teams/discord, mellette excell/world és 32 tabbal a chrome. Közben a másik monitoron a YouTube, csak, hogy ne unatkozz.

Meglepő kis méregzsákok ezek. És mivel laptop hardverből vannak alig fogyasztanak.

aug. 12. 23:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

- Sohasem játszom csak valamennyire erősebb, gyors gépet akartam és kíváncsi voltam, hogy ez a mini gép (12x12x4 cm), hogy működik.

Ha jól sikerült szériát, típust sikerült kifognom remélem sokáig kitart.

- A "...hosszabb távon is időállóak?" arra értettem, hogy ezek milyen hamar mennek tönkre.

- Válaszolni igazából az tud aki használ vagy használt ilyen gépet.

aug. 13. 06:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez gyakorlatilag egy laptop alaplap. Ennyi. Addig bírja, mint a laptop alaplapok.
aug. 13. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!