Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legjobb gamer perifériák max...

Legjobb gamer perifériák max 30 ezer Ft-ig?

Figyelt kérdés

Headsetet, egeret, és billentyűzetet akarok venni maximum 30.000Ft/periféria.

Kinek mi vált be, mit tudnátok ajánlani?

Előre is köszi!

júl. 7. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Headset: HP HyperX Cloud Alpha

Egér: SteelSeries Aerox 5

Billentyűzet: Cooler Master CK550 V2.

Kb. ezek, fejhallgatóból biztosan nincs komoly vetélytársa, a billentyűzet is a kategória legjobbja.

Egérről már lehetne vitatkozni, de nekem a SteelSeries vonal jött be a legjobban.

júl. 7. 21:36
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Fejhallgatóból nem érdemes semmiféle gamer cuccot venni, mert ott a "gamer" szócskáért fizetsz felárat, nem a minőségbeli különbségért. Én rengeteg gamer fülest próbáltam már, a mai napig nem ismerek egyetlen egyet sem, ami jobb hangminőséget nyújtana, mint a laza 21 eurós Moondrop Chu 2, akár a bemeneti (mikrofon) vagy a kimeneti (füles) oldalon. Ez alól talán az Audeze Maxwell lehet a kivétel, de azt nem hallgattam, így arról nem mondanék véleményt, de általánosságban elmondható, hogy nincsen olyan árkategória, ahol egy gamer headset lenyomná az azonos árú fejhallgató-mikrofon kombót vagy agybadugós fülest.
júl. 8. 07:21
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Logitech G502-es egér tökéletes. Valóban hülyeség "gamer" fejhallgatót venni, ahogy a 2-es kifejtette. Billentyűzet kb. mindegy, de arra már kaptál egy jó ajánlást.
júl. 8. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

HyperX Cloud széria az Pro 80 klón, azaz studió fejes mása.

Ahelyett, hogy leírjátok a közhelyeket jó lenne utánanézni kicsit a dolgoknak...

júl. 8. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A Takstar Pro 80 lehet, hogy stúdiófejes, csak annak elég szar :D Mellesleg így is kb. feleannyiba kerül, mint egy HyperX Cloud II. Pont ezt írtam, hogy ezek nem minőségben rosszak, hanem ár/érték arányban. A Moondrup Chu 2-t azért hoztam fel példának, mert annak gyakorlatilag legyőzhetetlen ár/érték aránya van, ha nem tudná az ember, hogy ilyen olcsó, simán megtippelné, hogy 150-200 eurós kategóriába való. Gyakorlatilag a teljes <100 eurós árkategóriában semmi mást nem érdemes venni, csak azt.
júl. 8. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:

4

Mégis mi az a Pro 80? Semmi ilyen fejhallgatót nem találok

júl. 8. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Takstar Pro 80, igencsak népszerű darab, meg a HyperX újrahasználás miatt széles körben elterjedt.

júl. 8. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:

HyperX Cloud II és HyperX Cloud X fejhallgatóm is van, mindegyik rohadt jó. Nyilván nem 30+ ezer ft-ért, hanem akciósan, 16-18 ezerért.

Logitech G502 egeret nemrégen vettem, de különösebben nem vagyok vele megelégedve. Előtte egy 7 ezer ft-os MSI egeret használtam, valahogy az minden téren jobbnak tűnik (azért kellett új, mert tönkrement a görgő).

júl. 9. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:

#8.

Ezeket módosította a HP elég rendesen, kb. csak az Alpha ajánlott.

júl. 9. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
30%

"HyperX Cloud II és HyperX Cloud X fejhallgatóm is van, mindegyik rohadt jó. Nyilván nem 30+ ezer ft-ért, hanem akciósan, 16-18 ezerért."

Igen, nagyjából ez az az árkategória, ahová ezek a fülesek valók. Ennyi pénzért egyáltalán nem rosszak, viszont 30k környékén már rengeteg jobb választás van.

júl. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!