Miért divat mostanában laptopokat optikai meghajtó nélkül értékesíteni?
"Rendes kazetta sincs."
Inkább nincs bő választék. Az ne tévesszen meg, hogy eltűntek a krómos ferritkrómos meg metán kazetták. Több hifi szakértővel is beszéltem. Több hátránya volt, mint előnye, a magas árán felül.
Azért egy jó magnódeckkel sokat ki lehet hozni belőle. Főleg egy auto tracking controlra (ATC) képes deckkel.
Melledleg nem muszáj üres kazettát venni. Akinek ilyen igényei vannak, vehet műsorosat:
"A 13 millás lemezjátszó és 250 000-res magnódeck, mint tömegtermék... :D"
Én sosem mondtam ilyet. Rétegtermék, mint a CD lemez.
De 300 ezer alatti Vinyl lejátszója elég sok embernek van. Használtan már ki lehet fogni 30-50 ezerért alap kommersz Hi-Fi Vinyl lejátszót.
Nekem vinyl lemezmosóm is van, meg antisztatizáló pisztolyom. És nem vagyok milliomos.
gentoojedi
Na, jó. :)
Nem véglegesen. Nekem is meg van még a Pioneer HiFi tornyom, meg még valahol egy Tesla lemezjátszó is a padláson. Kazetták, bakelit lemezek is.
Csak nem használom.
De, a kérdés szempontjából mindegy is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!