Vissza kellene adnom a pénzt?
Egy kb 16éves srácnak eladtam egy használt R9 380x kártyát 30ezer forintért, és most visszaköveteli a pénzt, mert állítólag nem működik. Személyes átvétel volt a lakásomban, ott kipróbáltuk, és előtte szereltem ki a gépemből, majd adtam át. Egy órával később már hívtak a szülei, hogy nem működik a kártya és vegyem vissza, különben feljelentenek.
Nem tudom, hogy útközben mit csinált vele a gyerek, vagy hogyan szerelte be, de mikor elvitte még működött, ő is látta.
20
Nálad tényleg vannak gondok,v agy álomvilágban élsz.
Ha úgy megyek valakihez, hogy tudom hozok el valamit, akkor alapból úgy készülök, hogy legyen nálam valami amibe bele tudom biztonságosan tenni, ha vga, ha kiskutya, ha toronyóra.
Az átverést meg lesd emg a szótárban, vagy csak olvasd el újra a kérdést. Az orra előtt lett kipróbálva, minden további nélkül működött.
#20 Te mos komolyan egy bolti adásvételt hasonlítasz egy ilyenhez komolyan ?
használt adás vételnél ami személyesen történik eddig tiszta ? na akkor áruld már hol van az meg írva hogy az eladónak biztosítani kell bármit is a termékhez ? az OEM kifejezés mond számodra valamit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!