Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vissza kellene adnom a pénzt?

Vissza kellene adnom a pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy pizzázó a pultos lány nem figyent rám, a telefonját nyomkodta. Kérni akartam egy üdítőt nézem a másik hűtőt, -csak sörök vannak.

Nézem a másik hűtőt ami a pulthoz van közel, mondtam neki -szeretnék egy üditőt. Még mindig nem figyel. Pár másodperc után elteszi a telefont. Lime Pepsit kérek adott egyet 2000Ft fizettem, de ő ötezerből adott vissza. Még néztem is furcsán hogy 2000 van az asztalon, hogy lehet összekeverni a citromsárga ötezressel. Megkaptam a jól megérdemelt visszajárót és kiballagtam.

2020. szept. 21. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
ne b+, el kellene lopnod.
2020. szept. 21. 16:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Mit?
2020. szept. 21. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Ugye nem kérdezed komolyan?? Persze, az lett volna a dolga, hogy figyeljen rád, mint vendégre, de attól még ez nem a te pénzed! Az lett volna a minimum, hogy visszaadod.
2020. szept. 21. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennél kisebb összegnél is szólni kell. Ebből neki hiánya lesz, amit tőle vonnak le. Ha véletlenül leejtenél 3 ezer forintot és valaki látná és felvenné és nem adná vissza az lopás? Ha valaki elhagy valamit vagy rosszul adnak vissza, akkor mindig szólni kell neki.
2020. szept. 21. 17:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem túl gyakran járok arra a közelben lévő kollégium-iskolába jelentkeztem gondnoknak ha felvesznek akkor visszadom.
2020. szept. 21. 17:20
 6/14 A kérdező kommentje:

[link]

De most komolyan ezeket hogy lehet összekeverni.

2020. szept. 21. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Ha adott blokkot, akkor majd hiánya lesz az üzletnek. Az ő bajuk.
2020. szept. 21. 22:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem adott
2020. szept. 21. 22:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem is adtam már vissza rosszul, többet. Én ott rögtön szóltam. Nem vagyok se bunkó, se másokat lehúzó. És pláne nem olyan, aki kihasználja mások hibázását.

Szerintem ez gáz. De minek írtad ki? Várod a megerősítést, hogy milyen f-asza gyerek vagy, hogy hozzájutottál pár plusz ezreshez?

2023. ápr. 12. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nem adott nyugtát, akkor most már mindegy, most már ezért ne menj vissza, de legközelebb ilyet ne csinálj.
2023. ápr. 12. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!