Vissza kellene adnom a pénzt?
Van egy pizzázó a pultos lány nem figyent rám, a telefonját nyomkodta. Kérni akartam egy üdítőt nézem a másik hűtőt, -csak sörök vannak.
Nézem a másik hűtőt ami a pulthoz van közel, mondtam neki -szeretnék egy üditőt. Még mindig nem figyel. Pár másodperc után elteszi a telefont. Lime Pepsit kérek adott egyet 2000Ft fizettem, de ő ötezerből adott vissza. Még néztem is furcsán hogy 2000 van az asztalon, hogy lehet összekeverni a citromsárga ötezressel. Megkaptam a jól megérdemelt visszajárót és kiballagtam.
Ha webáruházban csinálom az milyen? Előreutalást jelöltem meg Elküldték a cuccot ahelyett hogy megvárták volna a pénzt. Aztán két kattintással lemondtam a megrendelést sose kerestek. Meg volt hogy kétszer kaptam pénzvisszatérítést.
De én kérek elnézést a halottnak a hűtési díját kétszer fizettem ki csak mert voltak olyan rendesek hogy küldtek számlát és leírták benne hogy átutalásnál ne felejtse feltüntetni a közleményben a hivatkozási számot később megtudtam hogy a temetkezési vállalkozó kp-ben kifizette. De azért küldenek számlát hogy utald el. Természetesen semmit nem kaptam vissza.
Majd megtanulod ugye.
Vissza kellett volna ballagnod, hogy te húszezrest adtál!
Az ilyen ezt érdemli!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!