Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vissza kellene adnom a pénzt?

Vissza kellene adnom a pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy pizzázó a pultos lány nem figyent rám, a telefonját nyomkodta. Kérni akartam egy üdítőt nézem a másik hűtőt, -csak sörök vannak.

Nézem a másik hűtőt ami a pulthoz van közel, mondtam neki -szeretnék egy üditőt. Még mindig nem figyel. Pár másodperc után elteszi a telefont. Lime Pepsit kérek adott egyet 2000Ft fizettem, de ő ötezerből adott vissza. Még néztem is furcsán hogy 2000 van az asztalon, hogy lehet összekeverni a citromsárga ötezressel. Megkaptam a jól megérdemelt visszajárót és kiballagtam.

2020. szept. 21. 16:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha webáruházban csinálom az milyen? Előreutalást jelöltem meg Elküldték a cuccot ahelyett hogy megvárták volna a pénzt. Aztán két kattintással lemondtam a megrendelést sose kerestek. Meg volt hogy kétszer kaptam pénzvisszatérítést.

De én kérek elnézést a halottnak a hűtési díját kétszer fizettem ki csak mert voltak olyan rendesek hogy küldtek számlát és leírták benne hogy átutalásnál ne felejtse feltüntetni a közleményben a hivatkozási számot később megtudtam hogy a temetkezési vállalkozó kp-ben kifizette. De azért küldenek számlát hogy utald el. Természetesen semmit nem kaptam vissza.

Majd megtanulod ugye.

2023. ápr. 12. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
És a szegény pultosnak mi köze van a hűtőházhoz????
2023. ápr. 12. 14:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi utána történt. A kérdés 2020as
2023. ápr. 12. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Vissza kellett volna ballagnod, hogy te húszezrest adtál!

Az ilyen ezt érdemli!

2023. ápr. 13. 07:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!