Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vissza kellene adnom a pénzt?

Vissza kellene adnom a pénzt?

Figyelt kérdés

Egy kb 16éves srácnak eladtam egy használt R9 380x kártyát 30ezer forintért, és most visszaköveteli a pénzt, mert állítólag nem működik. Személyes átvétel volt a lakásomban, ott kipróbáltuk, és előtte szereltem ki a gépemből, majd adtam át. Egy órával később már hívtak a szülei, hogy nem működik a kártya és vegyem vissza, különben feljelentenek.

Nem tudom, hogy útközben mit csinált vele a gyerek, vagy hogyan szerelte be, de mikor elvitte még működött, ő is látta.

2022. dec. 20. 12:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
10. Lehet hogy a tapegysege keves , de ebben az idoben siman csak tonkre vagta a paraval..
2022. dec. 20. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus hülye gyerek story amikor a gyerek szétcseszi a kártyát mert fogyatékos, aztán mondja az anyának hogy őt b@szták szerezze vissza pénzét, anyuka meg mindent elhiszi a kicsi fiának persze. Ne foglalkozz velük, a rendőrségen kb ki nevetik őket, ha házhoz mennek verni a nyálukat akkor pofán kell őket b@szni és utána közölni hogy kapu garancia volt rá csak oszt cső.
2022. dec. 20. 14:56
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Visszaadja a kártyát (sértetlenül), visszaadod a pénzt. 1napon belüli 'meghibásodásnál' ez szerintem így illik.
2022. dec. 20. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13 ja persze, melyik világon illik így ? Ha vállalt rá garit akkor is meg kell nézni mi miatt történt ha vevő hibájából az a ő sara egy forintot nem kap vissza és kész.
2022. dec. 20. 15:02
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
Ezek a mai gyerekek nem ertenek semmihez es a turelem sem az erosseguk.
2022. dec. 20. 15:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A vevő orra előtt lett kipróbálva, pnnantól kezdve ahogy a vevő átvette a saját felelőssége a dolog, szóval ez nem illik nem illik szint.
2022. dec. 20. 15:09
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

14/

Csomagolás biztosítása az áruhoz amivel biztonságosan szállítható az eladó felelőssége. Illetve az se biztos hogy hibás, lehet csak nem megy be a PCIe kártya a PCI foglalatba... :-)

2022. dec. 20. 15:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Eladó felelőssége akkor ha épp postára kerül vagy hasonló. Onnan hogy a vevő veszi közvetlen a kezébe a saját felelőssége, hogy miként szállítja.

Nem rőzse viszi anyókát még...

2022. dec. 20. 15:11
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#17 te valami másik világból szöktél át ide vagy mi ? személyes átvétel volt ahogy írták is előttem ilyen esetben a vevő felelőssége hogyan viszi haza és hogy csomagolja be magának amíg haza nem ér vele.ne
2022. dec. 20. 15:18
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

19/

A bevásárlóközpontban is személyesen veszem át a monitort/tvt, de adnak hozzá dobozt habos (fehér hab) csomagolóanyagot. Mert kötelező. Nem nekem kell küzdenem egy csomagolás nélküli termékkel.

Az hogy egy kiskorút átversz karácsonykor mert nem ismeri még a dolgokat, még förtelmesebb tett.

2022. dec. 20. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!