Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a 200 GB-os 2,5...

Mi baja lehet a 200 GB-os 2,5 SATA laptop HDD-mnek?

Figyelt kérdés

Beletettem a laptopba, behelyeztem egy oprendszer telepítőlemezt is, majd betöltött a laptop odáig, hogy lehet nyomni F1...F12 lehetőségeket. Bármit nyomtam, csak tölt a végtelenségig.

Csatlakoztattam külső HDD-ként USB porton keresztül. Más HDD-knél egyből látja a rendszer, itt semmi, csak maga a csatlakozási hangot adta a laptop, illetve érzem/hallom ,hogy pörög a HDD.

Viszont az eszközkezelő, ahol partíciót tudnék törölni, formázni, ott is csak töltés van a végtelenségig, nincs feltüntetve a csatlakoztatott HDD.

Próbáltam a Hard Disk Sentinel-el, itt is csak tölt (nem válaszol), majd ha be is tölt, csak az alap belső HDD-t látom.

Bármit ötlet? Javaslat? Észrevétel? Szeretném életre kelteni ezt a HDD-t, ha kell, végső esetben akár fel is nyitom a tartalmát. :D Írjatok bátran, köszönet előre is!

2022. dec. 20. 08:41
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Majd később írok részletesebben... egyelőre annyit, hogy csak ugyanolyan modelleknél csereszabatos az elektronika. Még azonos gyártó két különböző modellje között sem biztos, hogy működni fog, ha kicseréled.
2022. dec. 21. 11:47
 42/42 A kérdező kommentje:

Elvileg most egy ugyan olyan modellel cseréltem ki az elektronikát, viszont egyik sem működött sajnos a csere után, lehet, hogy mégsem ugyan az a modell a látszat ellenére?

[link]

2022. dec. 28. 07:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!