Mi baja lehet a 200 GB-os 2,5 SATA laptop HDD-mnek?
Beletettem a laptopba, behelyeztem egy oprendszer telepítőlemezt is, majd betöltött a laptop odáig, hogy lehet nyomni F1...F12 lehetőségeket. Bármit nyomtam, csak tölt a végtelenségig.
Csatlakoztattam külső HDD-ként USB porton keresztül. Más HDD-knél egyből látja a rendszer, itt semmi, csak maga a csatlakozási hangot adta a laptop, illetve érzem/hallom ,hogy pörög a HDD.
Viszont az eszközkezelő, ahol partíciót tudnék törölni, formázni, ott is csak töltés van a végtelenségig, nincs feltüntetve a csatlakoztatott HDD.
Próbáltam a Hard Disk Sentinel-el, itt is csak tölt (nem válaszol), majd ha be is tölt, csak az alap belső HDD-t látom.
Bármit ötlet? Javaslat? Észrevétel? Szeretném életre kelteni ezt a HDD-t, ha kell, végső esetben akár fel is nyitom a tartalmát. :D Írjatok bátran, köszönet előre is!
Elvileg most egy ugyan olyan modellel cseréltem ki az elektronikát, viszont egyik sem működött sajnos a csere után, lehet, hogy mégsem ugyan az a modell a látszat ellenére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!