Mi baja lehet a 200 GB-os 2,5 SATA laptop HDD-mnek?
Beletettem a laptopba, behelyeztem egy oprendszer telepítőlemezt is, majd betöltött a laptop odáig, hogy lehet nyomni F1...F12 lehetőségeket. Bármit nyomtam, csak tölt a végtelenségig.
Csatlakoztattam külső HDD-ként USB porton keresztül. Más HDD-knél egyből látja a rendszer, itt semmi, csak maga a csatlakozási hangot adta a laptop, illetve érzem/hallom ,hogy pörög a HDD.
Viszont az eszközkezelő, ahol partíciót tudnék törölni, formázni, ott is csak töltés van a végtelenségig, nincs feltüntetve a csatlakoztatott HDD.
Próbáltam a Hard Disk Sentinel-el, itt is csak tölt (nem válaszol), majd ha be is tölt, csak az alap belső HDD-t látom.
Bármit ötlet? Javaslat? Észrevétel? Szeretném életre kelteni ezt a HDD-t, ha kell, végső esetben akár fel is nyitom a tartalmát. :D Írjatok bátran, köszönet előre is!
Normál SATA csatis HDD-t tudsz csatlakoztatni asztali gépben is, mindegy, hogy milyen széles. Legfeljebb nem rögzíted a házhoz vagy csak egy-két csavarral.
Ettől függetlenül az, hogy a végtelenségig tölt kb bármilyen környezetben arra utal, hogy fizikailag sérült. Sajnos nem érdemes rá időt pazarolni...
Ha bitlocker titkosítás lenne rajta, azt nem így kezelné le. AHCI mód bekapcsolt állapotát érdemes ellenőrizni a BIOS-ban, szerintem ennél többet nem igazán tudsz tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!