Laptop hdd bekötést ha elszúrom és zárlatot okozok vele a gépbe akkor a foglalatnak annyi vagy még müködik (reszletek lent)?
Asus Rog G74s gépem van 2 meghajtót lehet bele rakni, vettem a képek tárolasára 1 tb-s winyot, amikor rájöttem hogy nincs hova bekötnöm, nagy nehez rendeltem hozzá kábelt ami már az elején szokatlanul vékony volt de gondoltam biztos jó lesz ( nem nagyon , nevüket sem tudom :(). Lényeg hogy ahogy benyomtam a gépet elfüstölt a kábel kis része megéget és a foglalaton is (alaplapon) égés van, gép egyből leállt (szívroham), de kikaptam az aksit vissza és semmi baja. Az a kérdés hogy ilyenkor a foglalat is meghalt vagy csak a kábel?
Ilyen kábelt rendeltem:
Ugyan oda kötöttem ahonana a srác elöször kihuzza a kabelt
Ha gyenge is a kábel csak úgy nem füstöl el.
a hirtelen kábel elégés zárlatra utal - tethát nem jól kötötted be, vagy nem jó a kábel.
azt nem tudjuk. csak ha bekötsz egy másik kábelt
alapból nem javítanak ilyeneket, de vannak olyan elvetemült szervizesek akik kihívásnak tekintik és kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!