PUBG alatt 66-69c fokon pörög a videókártya pedig low a beállitás, miért?
Egy Asus TUF Gaming GeForce© GTX 1650 OC Edition (P) 4GB GDDR6 VGA
és egy I5 10400F van a gépemben, esetleg valami ötlet amivel alacsonyabb lenne a hőmérséklet?
Nem a stílusoddal van gond, hanem felesleges dolgokat említesz meg, amelyek ebben a szempontban még nem is korrektek.
De nem azt mondtad, hogy többet nem válaszolsz?
De nulla részecskemozgásnál nem hogy az áram nem működik, hanem véglegesen károsítja az elektronikai eszközöket.
Akkor is ha 10 fokkal melegebb.
Szóval még mindig nem értem a lényegét mi köze van a -273 foknak a PUBG- hez.
Én nem azt írtam hogy nem vályszolok csak nem emgyek olyan vitába aminek egyértelműen csak annyi a célja hogy a másik tűrőképességét tesztelje.
És még egyszer emgismétlem: Nem a PUBG-ről volt szó, hanem állítottál valamit, hogy x-y között az ideális hőmérséklete a GPU-nak, én ezt cáfoltam meg, ennyi történt. Szóval innetől ha személyeskedésen kívül úgy gondolod, hogy meg tudod cáfolni a dolgot, akkor érdeklődéssel olvasom, ah enm akkor meg enm emgyek bele egy személyeskedő vitába, mert nincs értelme.
Hát sajnos nem mondtál semmilyen valós ideális vagy bármilyen megteremthető mértéket azon kívül amit én is írtam.
Szóval min is vagy így kiakadva?
-273 fokkal nem vagy komolyan vehető
Fárasztó vagy, mert arról nem tehetek, hogy nem tudod értelmezni. Technikailag az az ideális hőmérséklet, más kérdés, hogy nagyon nehéz a közelébe érni is, a gyakorlatban meg a minél alacsonyabb.
Ezen mi a bonyolult és enhezen érthető
Igen, a -273 fok közelinek kell lenni a PUBG- hez tudom.
Anélkül be sem indítom a gépet ha nem 0 fok alatt megy 😂
Hát te erőlködsz ezzel a számmal és nem zudtál nagyon rendes indokot miért pont ezt hozod fel főként.
10+ válasszal később sem tudod
De innen látszik, hogy egó méregetés meg e-p3nisz méregetésből állsz.
Ha van egy jó válaszod az leírod.
De ez még is micsoda?
Senki sem kíváncsi arra ebben a témában, hogy mi a legalacsonyabb hőmérséklet ami fizikálisan lehetséges.
Egy videókártya hőfokáról volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!