Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem használja a videokár...

Titi95 kérdése:

Miért nem használja a videokártyámat a pubg?

Figyelt kérdés
Sziasztok 1 kérdésem lenne Hogy a Pc-n a Pubg miért nem használja ki a játék a videokártyámat full screen-be rakom gamet 0% a kihasználtság a kártyának ha high ha very low a grafikai beállításom.Probáltam bordeles meg window módba na akkor használta a játék a kártyámot maximum 25%-on .Ha valaki tudja a megoldást meg köszönném. Ja és más játékoknál nincs ilyen problémám ott sem használják 100%-osan de felmegy legalább 50felé.A konfigom I7 9700k nvda geforce1060 6gb 16gb ram

2022. ápr. 7. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van integrált Intel GPU is lehet azt használja helyette. Az NVIDIA vezértlőpultban nézzd meg, ott lehet forcolni is hogy az NVIDIA GPUt használja. Amúgy az FPS is rossz a játékban?
2022. ápr. 7. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rossz fps annyit tapasztaltam hogy 3 4 ora game utan ha van persze annyi idöm játszani kezd szaggatni a játék néhány helyenn de szerintem a videokartya melegedése miatt van az 75 fokig megy pubg közbe és mecs kezdeten adtol fugg hova ugrok 200fps 120kozt mozog. több jatek utan meg 100 110ig is lejön De csak pubg nal van ez a problemam most raktam fel az uj drivet is az se lehet hiba
2022. ápr. 7. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem használná a GPU-t akkor nem lenne 120-200fps-ed, IGP-vel legfeljebb 5 lenne :D

Simán lehet csak hülyeséget ír ki GPU használatra.

2022. ápr. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!