Integrált videókártyám IS van a laptopban,illetve van benn egy rx560 de nem az rx560-at használja a gép. A hozzáértők tudnak esetleg segítséget nyújtani??Esetleg gyenge a gép?
Figyelt kérdés
Halii,Szép Napot Mindenkinek!Az lenne a problémám ,hogy tulajdonomban áll egy lenovo legion y520-as laptop,és van benne egy integrált kártya,meg egyx rx 560-as vidikártya.Sajnos a laptop nem az rx560 at használja.De nem értem miért?? És ilyen alap játékokban is 15-20FPS-em van!próbáltam átállítani eszközkezeőben der nem sikerűlt.Lehet nem ott kéne próbálkoznom??
VAn benne egy : Intel core i7,rx560,8gb ram.
valaki tudna segíteni? hogy,hogyan tudnám átállíatni az integrált kártyárol az rx560-ra?????
2022. jan. 7. 20:44
2/5 anonim válasza:
Biosban le lehet tiltani az integráltat, de windowsban a videókártya vezérlőprogramjában be lehet állítani, hogy melyik program melyik vezérőt használja.
Nvidiánál:
Nvidia vezérlőpult
3D beállítások
Programbeállítások
3/5 A kérdező kommentje:
Értem!Köszi! :)
2022. jan. 8. 11:53
4/5 anonim válasza:
A gépházban a rendszer menüben az energiagazdálkodási beállításoknál is át lehet állítani, hogy mikor mit használjon. Ha energiatakarékosra van állítva kkor nem fogja használni a dedikált GPU-t csak ha te átállítod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!