Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PUBG alatt 66-69c fokon pörög...

PUBG alatt 66-69c fokon pörög a videókártya pedig low a beállitás, miért?

Figyelt kérdés

Egy Asus TUF Gaming GeForce© GTX 1650 OC Edition (P) 4GB GDDR6 VGA

és egy I5 10400F van a gépemben, esetleg valami ötlet amivel alacsonyabb lenne a hőmérséklet?

2022. jún. 13. 21:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Az optimális −273,15C tehát az abszolút 0, de maradjunk két lábbal a földön, az optimális szimplán a minél hűvösebb.

De mivel egy adott VGA-ról beszélünk és azon egy adott hűtéssel, így a legtöbb amit el tud érni az annyi, hogy 100%-on pörgeti a ventit, csak akkor zajosabb lesz ugye.

De mivel most tényleg gyakorlati oldalról nézzük, otthoni szinten igazából mindegy hogy 50 vagy 70 fokon üzemel neki, mert az előírt órajelet tudja mindkettő értéken tartani, szóval itt az optimálisat tekinthetjük csak érdekességnek, mert itt számára nem fog gyakorlati diferenciát okozni.

2022. jún. 14. 23:16
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
Nah ezért a két számért nem kellett volna 5-ször utána kérdeznem, de mindegy. Csak sikerült.
2022. jún. 14. 23:18
 13/30 anonim ***** válasza:
De ugye azt tudod, hogy a két szám nem ideális, csak otthoni körülmények között elérhető szint...
2022. jún. 14. 23:28
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
a kérdező szerinted részecskegyorsítóra akarja kötni a gépét?
2022. jún. 14. 23:36
 15/30 anonim ***** válasza:

Jó, ha megint kötekedni akarsz.... Sikerült értelmezni azt, hogy egyik az elméleti optimális szint a másik a gyakorlati. De segítek: Az 50 pl ideálisabb mint a 70. Röviden: Minél hűvösebb annál jobb neki, a pont ideális a korábban említett -273,15.

Szóval lényegében csak annyi lett cáfolva amit állítottál, korábban hogy az ideális neki ha 50-70 között van, nem nem ideális, csak ideálisabb mintha pl 80-90 között lenne neki, de nagyon messze van a valódi ideális szinttől.

2022. jún. 14. 23:59
 16/30 anonim ***** válasza:
33%

Okés, ha -260 fokot akar, ahhoz mit kell állítani a gépen?

Vajon akkor lesz olyan hatékony, mint 66 fokon?

2022. jún. 15. 00:55
 17/30 anonim ***** válasza:
90%
Jó, igazából eddig foglalkoztam Veled. :D
2022. jún. 15. 01:32
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Te nyúlsza szánalmas extrém példákhoz amikor valaki PUBG-zne.
2022. jún. 15. 04:26
 19/30 anonim ***** válasza:
57%

De még jó, hogy itt okoskodsz.

A leghidegebb dolog ami fizikálisan lehet annak a határa -273 c

Nem hiszem, hogy akörül bármilyen anyag egyjáltalán bármit vezetne.

Amikor a részecskék sem mozognak már.

2022. jún. 15. 04:42
 20/30 anonim ***** válasza:
55%

Nem én kezdtem langyizni, szóval most a stílusról ne szólj inkább semmit, én részemről simán javítottam azt a megállapítást amit tettél, hogy mi az ideális hőmérséklet egy félvezető esetében....

"Nem hiszem, hogy akörül bármilyen anyag egyjáltalán bármit vezetne."

Ez pedig megint nem hit kérdése, ha érdekel a téma van bőven róla anyag, én nem fogom részletezni a dolgokat, nem az én dolgom és nem si gondolom úgy hogy oylasvalaki lennél akivel érdemben lehet iylesmikről társalogni.

2022. jún. 15. 05:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!