Mitől lehetne alacsonyabb a videókártyám hőmérséklete PUBG alatt?
Tudom hogy nem jól van optimizálva maga a játék, és hogy nem túl vészes 70c hőfokon játszani, mert annyi a játék alatt a hőmérséklete a videókártyának, viszont engem kicsit idegesít..
1650 OC 4GB 2 ventis
Intel core i5 10400f
fps bőven megvan viszont tényleg játék alatt pörög a videókártya, MSI Afterburner helyett valami ami segíthet?
Igazából, ezt PUBG-nál tapasztalom
144hz a monitorom
akkor Vsync + egy 100fps lock?
70 fok az mondhatni olyan mint az autóban a 95 fokos vizhőfok, pont üzemi hőmérséklet.
Tekerd fel manuálisan a ventilátor(ok) fordulatszámát afterburneben és meg is oldódott, vagy downclockold kicsit a kártyát mondjuk -50MHz meg húzd visszább a power limitet mondjuk 95%-ra.
"144hz a monitorom"
Akkor a vsync 144-re korlátoz majd, (vagy ezt állítsd be kézzel ha magától nem teszi) és rendben lesz így.
Amúgy tényleg nem sok a 70.
Ha jól szellőző házban van, ami elfújja a kártyáról a hőt akkor pláne teljesen jó. Rosszul szellőző házban okozhat gondot, mert megreked a meleg levegő. És ha 70 fokos levegővel próbálod hűteni, akkor felmegy 80-ra, 90-re ... De ha nálad stabil 70 akkor valószínűleg jó a házad szellőzése.
Szerintem kapcsold ki az overlay-t ha azt használsz, és játék közben ne azt nézegesd mi hány fokos.
Attól, hogy idegesít még normális teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!