Ehhez a géphez van értelme 144 hzes monitort venni?
Processzor: Intel i5 10400F
Memória: 16GB 3200MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL16 (2x8GB)
Videókártya: ASRock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
Alaplap: ASRock Z490 Phantom Gaming 4
Tároló eszköz: HDD: 1TB Toshiba 3.5" P300 SATAIII winchester OEM + SSD: 500GB Kingston SSD M.2 NVMe A2000
Ház: Zalman Z7 NEO
Tápegység: Seasonic Core GM 650W Gold
Szeretnék egy qhd-s, 144 hzes monitort, nyílván játékoknál full hdben menne, és a netezéshez, filmekhez kéne a qhd. Van értelme, vagy ezzel a konfiggal felejtős?
"Nem jártam soha ilyen rendezvényekre."
erről van szó
"Sokat mm-eztem 1.6-al"
1.6-ban nem volt MM, ahogy CS:S-ben sem
"Sokat mm-eztem 1.6-al"
"Engem ESEA és Faceit meg ilyenek hidegen hagynak"
Hidegen, mert ott megtanítanák veled, hogy mi az a CS. Ezek premium külső MM szolgáltatók, a global elite a belépő szint, akkor megtanulod, hogy a global elite (vagyis a játékosok felső 1%-a) még csak annyit jelent, hogy tudsz bevásárolni
"én nem fizetnék senkinek,hogy játszhassak a játékkal,mert hogy ott kevesebb a cheater..."
Azért használjuk általában, hogy visszalőjenek, MM-en nem lőnek vissza
"Na mindegy.Csak írtam,hogy lásd nem vagyok madár,vagy hülye"
Sokkal nagyobb vagy, mint gondoltam.
42-ben írod az okosságot.Közben nevetségessé válsz.1.6 korában még nem is lehetett multiban tolni?Így értettem az mm-et.Miért ne lehetett volna te bolond...
A többi maszlag meg nem érdekel amiket zagyválsz a cséről.Mégis mit kéne annyira tudni a cséről amibe több ezer órát belepumpáltam?
Egy ideig élveztem a beszélgetést pedig.Amúgy mit szívsz?Nekem is adhatnál belőle hogy megértselek...
A multiplayer MP-nek nevezhető esetleg, az MM matchmakinget jelent. Fú, te jó isten ekkora noobbal minek vitatkozom :DDDDDD
Semmit sem szívok, csak tudod, ez olyan, mint amikor a POT BOT magyaráz, hogy nincs értelme a jó egérnek. Én sem megyek a fizikusoknak megmagyarázni, hogy milyen eszköznek van értelme, meg nincs a munkájukban, lehet neked sem kéne véleményt alkotni, hogy egy professzinális esporthoz milyen eszköz hasznos, és milyen nem. Nem ? Dunning-Kruger nemzeti park.
:) Azért a 144hz-től már elég messzire elment a téma.Hallod ember ott gurul a gyógyszered éppen...
Ezt a természetvédelmi terület dolgot sem értem,meg a pot botos dumád sem világos...De az eredeti kérdésre visszatérve tartom a véleményem h. alig észrevenni a különbséget 144 és 240hz között.Téma a továbbiakban off,mert nem akarok egy csé függővel chatelgetni a gyékán feleslegesen,aki folyamatosan sértewgetni próbál és beszéli a hülyeségeit. Amúgy szerintem te magadban is szoktál beszélgetni vagy ilyesmi.Valami stikkes pali lehetsz. :D Na jó éjt.Azért voltak élvezhető részek is abban amiket írtál.De nagyítóval kellett megkeresnem...
Pont azért, mert nem érted ennek a felét sem kéne már felfognod, hogy én magas szinten CS-ztem, ráadásul az, hogy nem érted mi az a Dunning-Kruger nemzeti park, majd tovább beszélsz az elgurult gyógyszerről még tovább tetézi ezt.
Értsd, top játékos voltam Cs-ben már a 2000es évek végén is, CSGO-ban pedig europa top játékosaival mixeltem, napi szinten. És én azt mondom, hogy a 240hz érezhető, jobb, mint a 144hz. Nincs hatalmas előrelépés, mint 60 ról 144-re, de van. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az nem tudja miről beszél, és a Dunning-Kruger effektus nevü kognitív torzítás áldozata.
A jövőben nagyobb szerénységet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!