Ehhez a géphez van értelme 144 hzes monitort venni?
Processzor: Intel i5 10400F
Memória: 16GB 3200MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL16 (2x8GB)
Videókártya: ASRock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
Alaplap: ASRock Z490 Phantom Gaming 4
Tároló eszköz: HDD: 1TB Toshiba 3.5" P300 SATAIII winchester OEM + SSD: 500GB Kingston SSD M.2 NVMe A2000
Ház: Zalman Z7 NEO
Tápegység: Seasonic Core GM 650W Gold
Szeretnék egy qhd-s, 144 hzes monitort, nyílván játékoknál full hdben menne, és a netezéshez, filmekhez kéne a qhd. Van értelme, vagy ezzel a konfiggal felejtős?
Eleve ott kezdődik a hiba, hogy te látni akarod a különbséget, nem érezni. Amikor van egy rendes egered, és játszol, akkor ÉREZNI fogod a különbséget, nem "látni". Azt fogod érezni, hogy elhúzod gyorsan az egeret, és reszponzivabb az, amit látsz az egér mozgatásához képest.
Megint egy silver magyaráz, de miért? Dunning Kruger nemzeti park a neve a gyk szekciónak.
Előző vagyok újra.Talán amit éreztem 144 és 240(280 overlock) hz közt az csak a még finomabb egérmozgás volt.De ezt is csak cs:go-ban tapasztaltam,ahol több száz fps-ek megvoltak...
De a végén visszaadtam a 240 hz-es monitort,nem jött be az ips nekem.Sötétebb részeknél ragyogott a fekete...Visszamentem tn-re.Nem pontoztalak le,hanem félig hasznosnak jelöltem a válaszod...144 és 240 hz között tényleg csak az veszi észre a különbséget,aki tudja mit figyeljen a monitoron.Ha megvan a kellő fps szám(240 + fps),akkor talán minimálisan észrevehető,h. még élesebbek a textúrák egér mozgatásakor,illetve még kevésbé "törik" a kép,illetve még egy kicsit gördülékenyebbnek érezni az egérmozgást.2003 óta játszom fps-ekkel amúgy.Akkor te még sztem nem is éltél...
Haver, 2006-ban már GPS lanon CS-ztem, ne fogadj nagy dolgokban, 386-al kezdtem az FPS-ezést.
Tényleg nem értem mire ez a nagy arc, mikor leírod, hogy te is éreztél különbséget? Hát legalább a googlet használjuk már...
Nem LAN-ba játékról beszélek, hanem magyarország legnagyobb versenyéről. 2000-ben mindannyian lanoztunk, nem nagy dolog, ettől nem leszel kompetens.
A commodorral sem. Egyet árultál el eddig, hogy CS-ben semmit sem értél el, valószínűleg azóta sem értél el semmilyen szintet FPS-ek terén, amiből arra lehetne következtetni, hogy az abszolút laikusnál többet tudsz a magas szintű játékról. Én tudok. Persze, ha tévednék bármikor szívesen fogadom a nicked, ha tévednék, akkor ismerlek.
Amit írok? Sorol a nevüket, mert olyan nincs, hogy "olyan", azoknak mind nevük voltak (DXEC pl.), és aki ezeken járt, az meg is jegyezte a nevüket. Nekem hiába vetítel :D
Nah, CSGO. ESEA rank, Faceit lvl? Ott kezdődik az, hogy tudod miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!