Van értelme freesync-es monitor venni nvidia kártyához?
Néztem több 144hz-s monitort de a legtöbb nem gsync-es hanem free...
Ha én most nvidia kártyához veszek egyet akkor lényegében nem tudná kihasználni rendesen?
Mert amiket néztem Asus Strix mindegyik ilyen,miért nem csinálnk olyan ami tudja a G-t?
Meg a másik kérdés az IPS-nél mennyivel rosszabb a VA panel?
rtx 2070 super kártyám van
Igen ez az acer sem tűnik rossznak
Amúgy az Acer amit linkeltél nem túl régi?
Ahogy néztem 2014-be adták ki,biztos jó választás lenne az?
Számos FreeSync -es monitor támogatja ma már a G-Sync -et.
A hivatalos lista fent van az Nvidia honlapján "G-SYNC Compatible" jelöléssel.
Nagy előnye, hogy nem vagy Chipset gyártóhoz kötve. AMD és Nvidia kártyával is használhatod.
Szóval igen, van értelme.
"Mert amiket néztem Asus Strix mindegyik ilyen,miért nem csinálnk olyan ami tudja a G-t?"
De, csinálnak:
"Meg a másik kérdés az IPS-nél mennyivel rosszabb a VA panel?"
Nem sokkal. Talán picit jobbak a színek IPS -en, de panel függő is.
ACER XN3 Predator XN253Q
Az ASUS quality control-ja botrányosan rossz. Ez a típus évek óta elérhető a piacon. Az első szériákat visszahívták a felmerülő problémák miatt. Az ember azt gondolná, hogy ennyi idő után talán egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektet a gyártó a panelek minőségének ellenőrzésére. Az általam vásárolt példányt 2019 januárjában gyártották, mégis ennyi probléma volt vele. Elfért volna rajta még 1db HDMI csatlakozó a Display Port helyett megspórolja az átalakító árát.
Acer Predator XB273KPbmiphzx megeszi reggelire.
Végül egy Acer Predator XB271HU mellett döntöttem,nagyon sokan mondták hogy kiváló monitor így ez lett az Asus helyett,remélem jó vásárt csináltam.
Ráadásul 5 év garancia van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!